Veckans horoskop vecka 36 – så blir 2/9-8/9 för ditt stjärntecken

28 aug, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
veckans horoskop
Felicia Stålkrantz Baurén
Den här veckan är det Nymåne på tisdagen i Jungfruns tecken, se hur det påverkar ditt horoskop. Läs veckans horoskop för vecka 36 och se hur datumen 2-9 september blir för just ditt tecken, skrivet av ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #6 – Höstfärger att bära 2024Brand logo
ELLE Trend #6 – Höstfärger att bära 2024

Väduren 21/3-19/4

Det blir en stabil inledning på veckan. Både måndagen och tisdagen handlar om praktiskt arbete. På onsdagen påverkas du fortfarande av den lugnande effekten från Nymånen och det passar bra eftersom det händer saker på jobbet den här dagen. Torsdagen blir en dag då du gärna är social medan fredagen fokuserar på att mäkla fred i en konflikt på jobbet. Under lördagen låter du dig uppslukas av ett nytt intresse som du har med söndagen mer handlar om konst och kultur.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med nya tag och en bra energi. Tisdagen bjuder på en Nymåne i Jungfruns tecken och den dubbla jordenergin gör dig både verbalt övertygande och väldigt konkret i dina förslag. Onsdagen handlar om att skapa god stämning på din arbetsplats medan torsdagen introducerar en ny person i ditt liv. På fredagen försöker du bjuda till lite extra och det uppskattas. Lördagen handlar om ett projekt medan söndagen innehåller ett tävlingsmoment, spänning och avslutningsvis glädje.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar en sak i taget på måndagen och det kan höja en del ögonbryn eftersom det vanligtvis inte är det sätt du arbetar på. Tisdagen handlar om att skapa de bästa förutsättningarna för dig medan onsdagen fokuserar mer på gruppen och på att samarbeta. Ett möte under torsdagen skapar förvirring och väcker en del starka känslor. Fredagen handlar om mod och om att göra det rätta. Under lördagen väljer du dina aktiviteter med omsorg, din lediga tid är helig. Söndagen fokuserar på ekonomi.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska rofylld inledning på veckan där du för en gångs skull känner att du har kontroll. Tisdagen handlar om att tänka framåt och att planera i flera steg. Nymånen hjälper dig att hitta en bra strategi. Onsdagen och torsdagen blir aktiva och sociala dagar. Fredagen bjuder på en del förändring och du måste anpassa dig efter en annan persons önskemål. Under lördagen startar du upp ett efterlängtat projekt medan söndagen handlar om familjen och om att göra saker tillsammans.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar nya tag på måndagen och det känns skönt att kunna börja om. Tisdagen handlar om att knyta kontakter och börja bygga på en framtidsvision som du har. Nymånen ger dig den energi du behöver för ett projekt av den här kalibern. onsdag till fredag blir aktiva dagar då du känner dig stressad. Lördagen handlar om en vän och om att finnas där för hen. Under söndagen försöker du hitta tid för en hobby som du har. Du behöver få uttrycka din kreativitet, det är när du skapar som du mår som bäst.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med dubbel påverkan från Jungfrun och det gör dig både verbal och kreativ. Nymånen i ditt tecken bidrar med en bra energi som får dig att dra ett projekt ännu lite längre. Du tar ut svängarna rejält. Under onsdag och torsdag har du svårt för människor som tar för stor plats eller som inte kan låta bli att bråka. Fredagen handlar om att följa ditt hjärta. Det finns mycket passion och vilja hos dig den dagen. Under helgen är du gärna ute och hittar ny inspiration i vackra stadsmiljöer.

Annons

Vågen 23/9-22/10

På måndagen är det många olika saker som du ska hålla i huvudet och det kan göra att du blir stressad. Tisdagen handlar om att hitta sitt inre lugn, något som Nymånen i Jungfruns tecken hjälper till med. På onsdagen går Mars in i Kräftans tecken och det skapar en emotionell drivkraft. Torsdagen och fredagen kretsar kring att göra om saker som blivit fel och att våga satsa stort. Helgen handlar om att ta risker som belönas med tillfredsställelsen att lyckas överträffa dig själv.

Skorpionen 23/10-21/11

Veckan inleds med ett lugn som hjälper dig att både fokusera både på jobbet och privat. Tisdagens Nymåne ger dig den grundade energi du behöver för att kunna föra ett projekt som du brinner för in i nästa fas. Under onsdagen fokuserar du på att vara kreativ och uttrycksfull. Torsdagen och fredagen handlar till stor del om att möta andra människor och att vara nyfiken. Lördagen blir en kreativ dag där du låter dina intressen styra. Under söndagen inleder du en förhandling av något slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med att tänka positivt. Måndagen och tisdagen blir dagar som handlar om att må bra. Onsdagen är en intressant dag då en kollega överraskar dig. Torsdagen handlar om att gå emot strömmen och att vara unik medan fredagen blir en dag då du satsar på att få mycket gjort på jobbet tidigt så att du kan få möjligheten att smita tidigare. Du har planer för kvällen. Lördagen blir en rolig dag då du gärna tänjer lite på dina egna gränser medan söndagen fokuserar på familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med mycket nytt och du kan vara en aningen blyg under måndagen, men det försvinner snabbt när du får en bra kontakt med kollegor eller kurskamrater. Tisdagen och onsdagen handlar om att acklimatisera sig och att komma överens med personer som är ganska olika dig. Torsdagen bjuder på ett samarbete och på en rolig upplevelse medan fredan till stor del handlar om fest och att lära känna nya människor. Helgen blir mysig och på många sätt energigivande.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv vecka där du både har ansvaret för ett privat projekt och något som har med utveckling på arbetet att göra. Måndag och tisdag blir bra dagar då mycket händer. Onsdagen handlar om stanna upp och ta ett djupt andetag. Under torsdagen möter du en person som gör ett starkt intryck på dig. Fredagen handlar om helg och hemmamys medan lördagen bjuder på en utflykt. Under söndagen åker du och träffar en vän eller släkting. Det blir en mysig dag som ger dig energi.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med att göra tvärtemot det du tänkt dig. Tisdagen handlar om att rätta till ett misstag och Nymånen får dig att tänka rationellt. Under onsdagen får du ett intressant erbjudande som du överväger medan torsdagen handlar om att möta kritik du får på jobbet. Fredagen blir rolig och omväxlande. Du arbetar med en ny kollega. Lördagen bjuder på en personlig utmaning medan söndagen fokuserar på ekonomi och på att få ordning på dina finanser efter sommarens utsvävningar.

Kungligt #18 - Den hemliga kärleksdetaljenBrand logo
Kungligt #18 - Den hemliga kärleksdetaljen
Annons