Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

Så vet du om du har hittat din själsfrände

08 okt, 2024
AvEmma Castman
Skådespelarna i The Notebook
Fjärilar i magen och en knäsvaghet som smyger sig på så fort ”din person” befinner sig i närheten. Grattis – du är kär! Men är det en tillfällig fling eller äkta kärlek? Vi listar tecken på att du har hittat din själsfrände!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
4 sätt att stylea H&Ms höstkollektion med Nadia KandilBrand logo
4 sätt att stylea H&Ms höstkollektion med Nadia Kandil

Att bli förälskad är pirrigt, spännande och ibland komplicerat. Den bubblande känslan är svår att sätta ord på, men när den infinner sig vet vi direkt vad det handlar om – kärlek. Frågan är om personen som får oss att känna alla de där känslorna är vår själsfrände? Den vi vill ta följe genom livet tillsammans med och som vi känner är vår perfekta match?

Här är fem exempel på tankar och känslor som infinner sig när du har träffat din själsfrände. Känner du igen dig? Då har du mest troligt krokat arm med ”the one”!

Tecken på att du och din partner är själsfränder

Ni är varandras bästa vän

Vänskap är den bästa grunden för alla relationer. Känner du att ni har en respektfull, förtroendeingivande och positiv vänskapsrelation är chansen stor att du har hittat din själsfrände.

Annons

Ni respekterar varandras olikheter men är överens om det mest viktiga

Du och din partner kanske har svårt för att komma överens om vilken serie ni ska streama eller vad ni vill ha för snacks när det vankas fredagsmys – men när det kommer till de viktiga sakerna i livet, så som värderingar och framtidsplaner, är ni alltid på samma sida.

Ni är varandras största fans

Din partners framgång är din framgång, och vice versa. När stora händelser sker hejar ni på varandra, och glädjen som infinner sig när den andra lyckas är lika stor som när du lyckas själv. Avundsjuka och missunnsamhet är ord som inte finns i er vokabulär.

Ni är beredda att kämpa för relationen

Relationer är inte alltid enkla, inte ens mellan själsfränder, men ni två jobbar hårt för ert förhållande. Ni kanske bråkar eller är oense om något, men ni kommer ur situationen starkare och med mer förståelse för varandra. Att visa varandra att ni är villiga att kämpa för relationen är helt klart ett tecken på att ni är själsfränder.

Ni bara vet

Sist men inte minst – NI vet att ni är själsfränder. Tecken och signaler kan förvisso hjälpa dig att komma underfund med vad du verkligen känner, men viktigast av allt är så klart dina känslor. Vet du att du har träffat din perfekta match är det helt säkert så. Känslor ljuger inte!

Artikelinspiration: Seventeen

Annons