Duka upp till påskbuffé – 5 recept
5 påhittiga recept till påskbuffén
Påsken närmar sig och då med allt det goda som hör till! Självklart bjuder vi in våra nära och kära till en påskbuffé med extra allt. Örtig dillsill med ett krämigt ägg är det perfekta sättet att inleda middagen som sedan följs av en lågtempad laxsida med potatispaj och lammkotletter som serveras med en frisk löksallad och yoghurtkräm. Sparrissalladen med vaktelägg och gräslöksmajonnäs är det gröna som lättar upp på bordet och det söta på maten blir en glutenfri påsktårta med ricotta och citrongrädde. Servera gärna med ett sött bubbel eller en helt vanlig kaffe.
ÖRTIG DILLSILL MED KRÄMIGT ÄGG
Sill i krämig dillröra, supergott! Serveras med fördel på en skiva rågbröd.
Till receptet>>
SPARRISSALLAD MED VAKTELÄGG OCH GRÄSLÖKSMAJONNÄS
Friskt och härligt alternativ till påskbuffén. De vackra små äggen blir guldstänk i den vårgröna salladen.
Till receptet>>
LÅGTEMPAD LAXSIDA MED TARTARSÅS OCH POTATISPAJ
Laxsida med glaze som serveras med potatispaj är perfekt mat till flera personer! Låt laxen gå långsamt i ugnen så blir den extra saftig.
Till receptet>>
LAMMKOTLETTER MED LÖKSALLAD OCH YOGHURTKRÄM
Bjud på lite extra lyx med några saftiga lammkotletter! Frisk löksallad och yoghurtkräm med getost gör lammkotletterna ännu godare.
Till receptet>>
PÅSKTÅRTA MED RICOTTA OCH CITRONGRÄDDE
Den saftiga påsktårtan är lika god till kaffet som till ett glas bubbel. Passar många eftersom den är glutenfri.
Till receptet>>