8 recept för en oförglömligt god påskbuffé
Påsken är en tid att dela glädje, skapa minnen och njuta av god mat i gott sällskap. Oavsett om följer traditionerna eller är mitt uppe i att skapa egna så är påsken en möjlighet att samlas. Så slå på stort, låt oss fira påsken med lyxiga löjromsblinier, apelsinspritsade ägghalvor och den godaste sillen du ätit på länge. Bordets vitaminbomb är vår krispiga citrussallad och huvudrätten blir den ugnsbakade laxen med frasigt rotfruktstrassel. Till efterrätt dukas det upp en fluffig pavlova med lemoncurd! Glad påsk!
PINK PÅSK
Välkomna gästerna med en vårig drink med smak av fläder och citron!
Så gör du den påskiga drinken>>
LYXIGA LÖJROMSBLINIER
Små boveteplättar med löjrom är en lyx som verkligen hör hemma på påskbordet.
Recept på löjromsblinier>>
APELSINSPRITSADE ÄGGHALVOR
Snabbfixad festlig äggrätt som är ett måste! Ingen påsk utan ägg, det är sen gammalt!
Recept på apelsinspritsade ägghalvor>>
SMÖRDEGSFLARN MED RÄKRÖRA
Frasiga flarn toppade med en oemotståndligt god röra försvinner i ett nafs!
Recept på smördegsflarn>>
KRISPIG CITRUSSALLAD
Vitaminerna på bordet hittas främst i denna fräscha sallad med apelsin, grapefrukt och satsumas.
Recept på citrussallad>>
KRÄMIG CITRON- OCH GRÄSLÖKSSILL
Den snabbaste och godaste sillen gör du enkelt själv!
Recept på citron- och gräslökssill>>
UGNSBAKAD LAX med rotfruktstrassel
Ugnsbakad lax är kanonmat när man är många! Kummin och citron får sätta smak denna gång.
Recept på ugnsbakad lax>>
FLUFFIG PAVLOVA MED LEMONCURD
Den söta tårtan blir en festlig avslutning på vilken middag som helst!