Mysig höstmeny – Här är säsongens recept
Bjud på värmande comfort food så som vår oslagbara vegopizza med rödbetor, rödlök och ruccola. Har ni svårt att välja så är ju paj med inbakad pasta något för er. Är ni däremot frusna efter en lång dag ute i skogen så är det en värmande, mustig svamp- och fläskfilégryta med morotsmos ni ska laga. Känner ni er lata? Ja, då rekommenderar vi att ni slänger ihop vår burgare med halloumi, spetskål och dressing.
PAJ MED INBAKAD PASTA
Är det en paj, är det en pasta? Både och, faktiskt! Allt blir ju godare under ett pajtäcke!
Till recept>>
BURGARE MED HALLOUMI, SPETSKÅL OCH DRESSING
Ingen tackar nej till en riktigt bra burgare! Som den här med salt halloumi och krispig spetskålssallad.
Till recept>>
PASTA KÅLBONARA
Klassikern carbonara är här uppgraderad med säsongens svartkål!
Till recept>>
SVAMP- OCH FLÄSKFILÉGRYTA MED MOROTSMOS
Mulliga smaker, perfekt mysmat en kylslagen kväll.
Till recept>>
PIZZA MED RÖDBETOR, RÖDLÖK OCH RUCOLA
Riktigt god och oslagbar vegopizza!