Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

5 duolooks att klä ut dig och din babe till på halloween 2024

11 okt, 2024
AvLouise Berglund
Halloween 2024 tips på utklädnad
Foto: Instagram/TT/Amazon Prime video
Som ett läppglans i ett Rhode-mobilskal är det nya ”som handen i handsken”. Här är 5 duolooks att klä ut dig och din partner eller bästis till under årets halloween.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
POV: Kim Kardashian om Menendez-brödernaBrand logo
POV: Kim Kardashian om Menendez-bröderna

Höstrusket har anlänt. Tur då att det finns ett perfekt tillfälle för fest de kommande veckorna: halloween! Antingen satsar du på en egen look eller så planerar du och din babe en duolook. Det går ju sjävklart också att hugga tag i en bästis att matcha med!

Här är 5 aktuella referenser för duolooks till halloween 2024:

Nya Mr & Mrs Smith

Mr & Mrs Smith på Amazon Prime video
Foto: Amazon Prime video

Det finns ett nytt agentpar i stan! Den klassiska filmen Mr & Mrs Smith släpptes i år som remake i serieformat på Prime video med Donald Glover och Maya Erskine i huvudrollerna. Deras arbetsgivare är en chattbot på en dator de kallar för ”Hi hi”. Looksen i serien är ofta monokroma, med inslag av blodstänk. Så rota i basgarderoben och plocka fram fakeblodet. Förslagsvis väljer du inte att bloda ner din dyraste tröja.

Annons

Sabrina Carpenter med blå alien på MTV EMA:s

Sabrina Carpenter med blå alien på MTV EMA:s
Foto: TT

Under årets MTV VMA:s gjorde Sabrina Carpenter ett uppmärksammat framträdande där hon dansade (och typ hånglade) med en blå alien. Även en astronaut befann sig på scen. Den här utklädnaden är med andra ord perfekt för duon där den ena mest vill vara snygg och den andra vill gå loss ordentligt. Den som är Sabrina behöver en vit glittrig klänning eller bodusuit och värmespolar till håret medan den som är blå alien får inhandla blå kroppsfärg.

Annons

Bella Hadid & hennes cowboy-kille Adan Banuelos

Bella Hadid i cowboylook med sin kille
Foto: TT

Modellen Bella Hadid har funnit kärleken i cowboyen Adan Banuelos. Sedan de började dejta har paret fångats på bild en hel del gånger – ofta iklädda matchande cowboylooks. Westernmodet är ju högaktuellt så förhoppningsvis har du kanske boots hemma. Kanalisera din inre Bella Hadid med ett brett bälte till skinnbyxorna, en topp med fransar och ett statement-halsband. Den som är Adan behöver typ jeans, skjorta och buckle-belt. Och självklart: Varsin cowboyhatt!

Annons

Två Love is blind-deltagare

Love is Blind Sverige på Netflix
Foto: Netflix

Netflix-serien Love is blind har fått en svensk version. Och ytterligare en säsong är på väg! De här möjliggör en perfekt sista-minuten look till halloween. För låt oss vara ärliga. Ibland orkar man inte köpa kroppsfärg, plocka fram symaskinen eller buda hem en cowboyhatt. För er som är trötta eller har ont om tid är det alltså bara att ta på sig myskläder och hitta ett gyllene glas och voilà – ni är ett realitypar som dejtar varandra i en kapsel!

Annons

Mobilskal med Rhode-läppglans

Det ska sägas att Hailey Rhode Bieber och hennes beautymärke Rhode lyckades med en otrolig PR-kampanj då de lanserade ett mobilskal med fack för läppglans. Varenda gång en influencer tog en spegelselfie fick Rhode automatiskt gratis exponering. Svenska Matilda Djerf är en av dem som postat mycket bilder med Rhodeskalet. Men istället för att klä ut er till en person – förvandla er till mobilskalet och läppglanset istället – en duo som verkligen är den moderna versionen av talesättet ”som handen i handsken”.

Annons