4 stjärntecken som gynnas allra mest – direkt efter Plutos retrograd

15 okt, 2024
AvRedaktionen ELLE
serena van der woodsen blair waldorf iphone
TT
I maj påbörjade Pluto sin årliga retrograd som avslutades den 12 oktober. Och med den i bagaget står flera stjärntecken inför stora, positiva förändringar – ELLE listar allt du behöver veta.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se hur du blir som mamma enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Se hur du blir som mamma enligt ditt stjärntecken

Plutos retrograd har påverkat alla stjärntecken ända sedan maj – men nu är perioden över och Pluto har vänt. Det betyder att fyra stjärntecken kommer uppleva mer tur och framgång inom olika områden – här är de tecknen som kan vänta sig en ljusare framtid inom kort.

Fyra stjärntecken som gynnas av Plutos vändning

1. Väduren – Förändringen du trånat efter

Nu börjar saker och ting äntligen gå din väg, kära Vädur! Dina karriärambitioner, mål och din drivkraft börjar synka – och kommer leda dig dit du vill. Pluto har hjälpt dig att växa och att använda din inre styrka när du ställts inför större ansvar, vilket har påmint dig om vad du faktiskt klarar av. Vägen hit har varit svår – ibland närmast överväldigande – men nu har du verktygen för att ta dig dit du vill.

Annons

Historiskt sett har du aldrig haft problem med att arbeta hårt, men du har haft svårigheter att hålla fast vid ett specifikt projekt eller ett karriärval. Med det sagt talar stjärnorna för att du har mer balans framöver, genom bättre planering, ökad struktur och en stor dos tålamod. När När Pluto rör sig in i ditt sjunde hus, ditt relationsområde, kommer du att upptäcka hur Vattumannens energi leder till nya möten med människor som kommer att fortsätta förändra dig på djupet – och ge den förändring och framgång du trånat efter.

2. Kräftan – Dina erfarenheter gör dig mer självsäker

När Pluto vänder kan du känna hur spänningarna i dina relationer börjar lätta, vilket ger dig möjlighet att reflektera över hur dina relationer egentligen har utvecklats under de senaste åren. Nu, när Pluto förbereder sig för att gå in i ditt åttonde hus, blir det tydligt hur dessa erfarenheter har hjälpt dig att känna dig mer i linje med dig själv.

Annons

I den här nya energin är du kanske mer självsäker, engagerad och i harmoni med viktiga personer omkring dig. Du kommer få det enklare på relationsfronten – och den här transiten kommer hjälpa dig att nå dit du vill, och ge dig tid att reflektera över hur mycket du har vuxit.

3. Vågen – Djupare relationer och professionella framsteg

Plutos vändning ger dig ett fräscht perspektiv på framtiden och dina ambitioner. Under Plutos retrograd har du behövt bygga upp en stabil grund i dina relationer, både inom jobb och på det privata planet. Nu när Pluto vänder, kommer du att märka hur dina ansträngningar och uppoffringar börjar ge utdelning.

Men den här transiten handlar inte bara om professionella framsteg, utan även om att förstå dina relationer på ett djupare plan. Nu är du redo att välkomna nya möjligheter i ditt liv, och Pluto i Vattumannen hjälper dig att hitta balans och harmoni i alla aspekter av ditt liv. Äntligen får du möjlighet att ta tillvara på det du lärt dig!

Annons

4. Stenbocken – Bestående förändringar i privatliv och karriär

De tio senaste åren har verkligen förändrat Stenbocken. Det senaste decenniet har inneburit en resa där både du, dina relationer och din karriär har utvecklats. Du har behövt släppa gamla vanor och hitta en ny väg framåt. Pluto har tvingat dig att konfrontera dina djupaste osäkerheter, men under processen har du utvecklat en starkare känsla av självförtroende och självkänsla.

När Pluto nu vänder, och övergår till Vattumannen, kommer du att använda de lärdomar du har fått för att bli ännu mer beslutsam och strategisk. Den här tiden markerar början på en lång period där du kommer att kunna använda dina nyfunna insikter för att göra bestående (och framgångsrika!) förändringar i både ditt privatliv och din karriär – och allt som har känts jobbigt kommer helt plötsligt bli din styrka.

Artikelinspiration: Your Tango

Hundhoroskop - se din bästa väns stjärnteckenBrand logo
Hundhoroskop - se din bästa väns stjärntecken
Annons