Bästa åldern att hitta kärlek – baserat på ditt stjärntecken

05 okt, 2024
AvEmma Castman
Par pussas vid Eiffeltornet
Längtar du efter äkta kärlek, men är osäker på hur du ska gå till väga för att hitta rätt? Enligt astrologin finns det en specifik ålder för varje stjärntecken då chansen är störst att hitta din perfekta match!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se hur du blir som mamma enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Se hur du blir som mamma enligt ditt stjärntecken

Många längtar efter att träffa sin själsfrände, men att veta när det kommer ske är mer eller mindre omöjligt – om du inte vänder dig till stjärnorna. Enligt astrologin har varje stjärntecken nämligen en speciell ålder då chansen är som störst att springa in i den rätte.

Spana in din gyllene ålder här!

Då träffar du din själsfrände – enligt astrologin

VÄDUREN 21/3-19/4

Väduren är känd för sin impulsiva sida och chansen är därför stor att du träffar din själsfrände när du hunnit leva en stund, och kan tänka dig ta ett steg tillbaka och inte stressa fram. 25 år är därför den perfekta åldern för dig, kära Värdur.

Annons

OXEN 20/4-20/5

För Oxen är chansen stor att träffa den stora kärleken i ung ålder, närmare bestämt runt 18 år. Det kan förvisso vara svårt att skilja på vad som är kärlek och vad som är nyfikenhet i denna ålder, men vi lovar – du kommer känna när det är rätt.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Du kommer sannolikt att träffa din själsfrände vid 19 års ålder, men risken är stor att du inte inser det förrän senare i livet. Tvillingarnas nyfikna personlighet gör nämligen att du inte har ro att stanna kvar i ett förhållande speciellt länge. Förmodligen återförenas ni dock när du är äldre och mer mogen.

KRÄFTAN 21/6-22/7

Kräftan är känd för sin romantiska sida, och drömmen om att hitta den stora kärleken har funnits där så länge du kan minnas. Vid 21 års ålder är chansen som störst att springa in i den rätte, och mycket talar för att ni kommer skapa många fina minnen tillsammans.

LEJONET 23/7-22/8

Kära Lejon, du tror inte riktigt på idén om sann och äkta kärlek. Dina dörrar är stängda och även om människor försöker skapa kontakt har du en tendens att ignorera. Men vid 27 års ålder händer något, du blir mer mottaglig och chansen är därför stor att du springer in i din själsfrände.

Annons

JUNGFRUN 23/8-22/9

För Jungfrun lockar inte riktigt tanken på kärlek. Du älskar att lyssna på när dina vänner och din familj pratar om dejtingliv och själsfränder, men det gör det inte mer intressant för dig. Det finns därför ingen specifik ålder för Jungfrun. Händer det så händer det, men det är inget du planerar för.

VÅGEN 23/9-22/10

Vågen, du kommer troligtvis att träffa din partner vid 20 års ålder, när du fortfarande funderar på livet och är förvirrad över framtiden. Din själsfrände kommer hjälpa dig att fatta viktiga beslut i livet och det kommer garanterat att vara någon som du känner dig väldigt bekväm med.

SKORPIONEN 23/10-21/11

För Skorpionen är sannolikheten stor att du träffar din själsfrände i mycket ung ålder, kanske när du fortfarande är tonåring. Troligtvis vet du dock inte om det förrän senare i livet när ni möts igen. Spännande, eller hur?

SKYTTEN 22/11-21/12

I sena tjugoårsåldern är chansen som störst att du som Skytt träffar din stora kärlek. Du är nämligen inte riktigt redo för att binda dig med någon innan dess. Skytten behöver tänka och fundera innan stora beslut tas, och det viktigaste för dig är att du inte känner dig låst och begränsad.

Annons

STENBOCKEN 22/12-19/1

Stenbocken faller sällan för någon bara så där, hux flux. Du tar dig tid och beräknar varje aspekt av ett förhållande innan beslut tas, och det du letar efter är förmodligen en mogen och ansvarsfull partner. Chansen är därför som störst att du träffa din själsfrände i sena tjugoårsåldern.

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Som Vattuman har du en tendens att tvivla på kärlek, men trots det är chansen stor att du springer in i din själsfrände redan vid 21 års ålder. Det viktiga för dig är att du träffar någon som kan acceptera dig för den du är och som förstår ditt behov av egentid.

FISKARNA 19/2-20/3

Fiskarna är alltid på jakt efter romantik, för i er värld handlar mer eller mindre allt om kärlek och omtanke. Du kommer att träffa din partner vid 19 års ålder, när du verkligen letar efter någon som kan vara din bästa vän och din partner på samma gång. Någon som kan ge dig all kärlek.

Artikelinspiration: Times Entertainment

Foto: TT

Annons