Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

4 nya tv-serier du inte mår dåligt av att kolla på

01 okt, 2024
AvLouise Berglund
Nobody wants this – ny tv-serie på Netflix med Adam Brody och Kristen Bell
Foto: Netflix
En hyllad romcom, mormoner på Tiktok och två gamla klassiska Skäringer-karaktärer. Hösten bjuder på flera nya tv-serier för dig som behöver en paus från true crime. Här är 4 serier du kan titta på utan att må dåligt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
POV: Kultfilmen Strul får en remake – med Filip Berg och Amy DeasismontBrand logo
POV: Kultfilmen Strul får en remake – med Filip Berg och Amy Deasismont

Hösten gör sitt intåg över Sverige. Kallare väder och mörkare dagar är inte något alla uppskattar. Därför är det tur att hösten också bjuder på många nya seriepremiärer.

Men låt oss vara ärliga. Hur bra Sverige än är på att göra true crime så behöver man ibland en paus från allt det läskiga. Därför innehåller den här listan enbart serier som inte skrämmer dig eller gör att det blir svårt att sova efter en tv-kväll i soffan.

Här är 4 nya tv-serier du inte mår dåligt av:

Nobody wants this – Netflix

Nobody wants this på Netflix
Foto: Netflix

Adam Brody och Kristen Bell spelar huvudrollerna som Noah och Joanne i den här välskrivna Netflix-serien som hyllats enormt på Tiktok. Framför allt för en viss kyss. Jag såg alla tio avsnitt på två dagar och kände mig varm inombords. Handlingen i Nodoby wants this kretsar kring Joanne har en sexpodd tillsammans med sin syrra. De är båda singlar och dejtar, utan att hitta något seriöst. Under en middag träffar Joanne plötsligt Noah som är rabbin. De faller pladask för varandra. Men det finns ett stort problem. Joanne tror inte på gud. Dessutom tycker Noahs familj att han absolut inte bör dejta någon som inte är jude.

Annons

Emily in Paris – Netflix

Emily in Paris på Netflix får en 5:e säsong
Foto: Netflix

Det mest givna tipset på den här listan är den fjärde och senaste säsongen av Emily in Paris. Ja, den är flamsig och ja, hennes jobb som amerikansk PR-konsult i Paris är extremt olikt en riktig PR-konsults dagar. Men nu är det ångestfritt tittande vi är ute efter. I fjärde säsongen träffar Emily en ny man som tar henne från Paris till Rom. Dessutom tar hon ett stort kliv i karriären. För den som undrar om det kommer en femte säsong är svaret ja. Netflix bekräftade nyligen att vi kommer få se mer av Emily i Rom – och Paris!

Annons

The secret life of mormon wifes – Disney+

Tv-serien The secret life of mormon wifes
Foto: Fred Hayes/Disney+

Plötsligt ser jag hur alla online diskuterar en ny realityserie om mormoner. I The secret life of mormon wifes får vi följa åtta influencers som bor i Utah och är mormoner. Tänk Kardashians möter influencervärlden på Tiktok. Fruarna skapar content under temat MomTok. Men mitt i allt uppstår en sexskandal som kretsar kring konceptet soft swinging. Jag säger inte att man mår toppen av sexbråk mellan mormonfruar. Men det här är absolut en sån tv-serie där det går toppen att gå och bre en macka eller scrolla telefonen en stund och inte känna att man missar så mycket av handlingen. Och dessa behövs också!

Annons

Tabitas Tattoo änd cär – Tv4 play

Tv-serie med Tabita på TV4
Foto: TV4/Niklas Maupoix

Mia Skäringers två gamla otroliga karaktär, tatueraren Tabita och frisören Gulletussan, är tillbaka i en ny egen humorserie med namnet Tabitas Tattoo änd cär. I tv-serien hyr Tabita ett stort gammalt hus i en värmländsk stad. I huset vistas alla från hennes tre barn, snubbarna hon dejtar men även flera kvinnor som har det svårt. Plötsligt bestämmer sig Tabita för att söka pengar från kommunen för att bedriva ett skyddat boende. Men det finns många regler som måste följas knutna till pengarna.

Annons