Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Svenska kändisar som varit både blondiner och brunetter

18 okt, 2024
AvEmma Castman
Svenska kändisar i brunt och blont hår
Det är ingen självklarhet att våga sig på en totalförvandling när det kommer till ens utseende – men vissa räds inte förändring. Här listar vi exempel på svenska stjärnor som testat på livet som både brunetter och blondiner!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är svenska kändisarnas bästa sminkmärkenBrand logo
Här är svenska kändisarnas bästa sminkmärken

Har du funderat på hur du skulle se ut i en annan hårfärg än den du har nu? Då är du inte ensam. Det är däremot inte alla som har modet att våga göra slag i saken och helt ändra nyans på håret. Osäkerheten i hur det faktiskt kommer att se ut, och hur enkelt det är att få tillbaka ens naturliga kulör gör att många väljer det säkra före det osäkra och behåller sin ursprungsfärg.

Men, vi har kändisar som är orädda! Spana in bilderna nedan och se hur några av våra största svenska stjärnor gått från blonda till brunetter. Vilken look föredrar du?

Annons

Kändisar som testat att vara både brunetter och blondiner

Molly Sandén

Molly Sandén i blont och brunt hår

Det är ofta vi ser Molly Sandén i olika frisyrer, hårfärger och stilar – vilket både är inspirerande och kul. Här ser vi artisten i en vacker mörkbrun nyans samt i blont hår med slingor.

Maja Nilsson Lindelöf

Maja Nilsson Lindelöf i blont och brunt hår

Vi är även vana vid att Maja Nilsson Lindelöf skämmer bort oss med olika färger på sitt hår. Ofta anpassat efter säsong, där hon går mot ljusare under sommarmånaderna och mörkare när det vankas höst och vinter.

Annons

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine i brunt och blont hår

Det var ett tag sedan vi såg prinsessan Madeleine drastiskt ändra hårfärg, men visst har det hänt. Under 2010 satsade hon till exempel på riktigt ljusa toner och i samband med att hon började dejta Chris O'Neill var det mörkt hår som gällde.

Zara Larsson

Zara Larsson i brunt och blont hår

Zara Larsson har ofta hyllats för sina inspirerande hårförvandlingar. Här är exempel på när hon äntrade röda mattan på Billboard Women In Music 2023 i blont vackert svall och när hon rockade en brunare nyans 2017.

Foto: TT

Annons