Det perfekta boendet för dig – baserat på ditt stjärntecken

10 okt, 2024
AvEmma Castman
Selling sunset, netflix
Lägenhet, villa, radhus eller torp? Det finns en uppsjö av olika boendealternativ, men hur vet vi egentligen vad som passar oss bäst? Här listar vi varje stjärnteckens ultimata hem!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hundhoroskop - se din bästa väns stjärnteckenBrand logo
Hundhoroskop - se din bästa väns stjärntecken

Vi alla har någon gång drömt oss bort till det vi visualiserar som vårt perfekta boende. Tinnar och torn, hav och land eller sekelskifte och stadspuls – att konkretisera det perfekta hemmet är dock omöjligt. Min dröm behöver inte vara din dröm. Nej, vi alla är olika och hur vi föredrar att bo speglar i mångt och mycket vår personlighet.

Enligt astrologin finns det dock typer av bostäder som passar varje stjärntecken extra bra – spana in ditt perfekta boende här!

Ditt ultimata hem – enligt astrologin

VÄDUREN 21/3-19/4

Boendetyp: Central lägenhet

När det kommer till boende är det lägenhet som gäller för vår kära Vädur. Anledningen? Minimalt med fix och ingen enorm trädgård att ta hand om! För Väduren är det också viktigt att bo i närheten av en flygplats, tågstation eller motorväg. Att enkelt och spontant kunna ge sig ut på äventyr är nämligen av högsta prioritet.

Annons

OXEN 20/4-20/5

Boendetyp: Stort stenhus

För Oxen är hemmet allt. Det är deras trygga punkt och platsen där de känner att de bara kan vara och må bra. Ett stabilt hus i sten eller tegel är därför att föredra, och ett stort, välutrustat kök med separat matsal är mer eller mindre ett måste. Tänk lyx på budget och du är hemma!

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Boendetyp: Radhus i stan

Eftersom Tvillingarna är väldigt aktiva och älskar att ha folk nära bör de bo i en stad med puls. När det kommer till boendetyp är ett bostadsrättsradhus det ultimata alternativt. Det ger dem möjlighet att få känna på huslivet, utan att enkelheten i att bo i lägenhet tas ifrån dem.

KRÄFTAN 21/6-22/7

Boendetyp: Lägenhet eller hus på lugn återvändsgata

Hemmet är viktigt för vår kära Kräfta. De måste nämligen känna att de har en plats som bara är deras, där de kan stänga världen ute om det behövs. Egentligen skulle vilken typ av hus eller lägenhet som helst fungera, så länge det känns tryggt. Att bo på en lugn återvändsgata med utsikt över en sjö eller flod vore optimalt.

Annons

LEJONET 23/7-22/8

Boendetyp: Lyxhus OCH stuga

För Lejonet vore det ultimata att ha två bostäder, ett fantastiskt hus i ett välbärgat område och en mysig stuga. Ju pampigare husen är, desto bättre för vårt kära Lejon – som älskar att visa upp sig och stoltsera med det hen har.

JUNGFRUN 23/8-22/9

Boendetyp: Enkelt hus i modell mindre

Jungfrun är väldigt organiserad och gillar att ha det fint och prydligt omkring sig. Ett hus av mindre storlek vore därför optimalt, då det blir enklare att håll det i ordning. Huset får inte heller sticka ut eller vara överdrivet flott på något sätt. Jungfrun är glad för det lilla.

VÅGEN 23/9-22/10

Boendetyp: Vindslägenhet i stan

Vågen dras till luftiga och öppna ytor och med tanke på deras konstnärliga ådra vore ett loft eller en vind i ett konstdistrikt det ultimata. De är kända för att vara som lyckligast i storstäder då de behöver ett brett utbud av aktiviteter omkring sig. Tänk färgglatt, fridfullt och vackert – och du är hemma!

Annons

SKORPIONEN 23/10-21/11

Boendetyp: Avskilt hus

Skorpionens nyckelord är integritet – och självklart är bostaden inget undantag. Det ultimata är att bo i ett hus, avskilt från civilisationen. Faller valet mot förmodan på lägenhet finns det ett krav – och det är tjocka, välisolerade väggar.

SKYTTEN 22/11-21/12

Boendetyp: Oklart

Ja, du läste rätt. Skyttens perfekta bostad är något oklar. Stjärntecknet har nämligen svårt för att hitta hem och känna att det här är platsen hen vill stanna på. Ständigt i rörelse och ute efter nya intryck och utmaningar, det är Skytten i egen hög person. Något som kännetecknar Skyttens boende är dock det välkomnande och mysiga intrycket.

STENBOCKEN 22/12-19/1

Boendetyp: Stort hus med utsikt

För Stenbocken är hemmet mer än viktigt. Att investera i ett fint boende blir nämligen ett sätt för dem att visa hur deras flitighet och hårda arbete har gett resultat. Högst på önskelistan är ett robust hus, placerat högt upp på en kulle eller på en plats med fantastisk utsikt.

Annons

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Boendetyp: Ultramodernt hus eller lägenhet

Även om Vattumännen älskar människor, har de inget emot att bo ensamma heller. Högst upp på önskelistan står en exklusiv lägenhet eller ett ultramodernt hus med den senaste innovationen. Tänkt unikt, nytänkande och kreativt – och du är hemma!

FISKARNA 19/2-20/3

Boendetyp: Husbåt

För Fiskarna skulle en husbåt vara det ultimata alternativet, eftersom de föredrar att bo nära vattnet. Är det inte möjligt att bosätta sig på en husbåt är en bungalow eller en kreativ mindre ateljé också möjliga alternativ. Att hitta en plats för drömmande, tänkande och skapande är det allra viktigaste för Fiskarna.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Annons