Färgerna som passar ditt stjärntecken bäst

07 okt, 2024
AvEmma Castman
tjejer som street style-fotas på Paris Fashion Week
Spotlight/Launchmetrics
Har du koll på vilka färger som passar dig bäst? Vi tar sikte mot stjärnorna och låter astrologin visa vägen till varje stjärnteckens perfekta färgmatch!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Destinationen att åka till baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Destinationen att åka till baserat på ditt stjärntecken

Beroende på hårfärg, hudton och ögonfärg passar vi olika bra i olika kulörer. Men utan expertkunskap inom området kan det vara svårt att se vilka färger som är de ultimata för en själv. I väntan på en mer djupgående färganalys vänder vi oss därför mot stjärnorna och listar den perfekta färgen för varje stjärntecken!

Bästa färgen för ditt stjärntecken

VÄDUREN 21/3-19/4

Färg: Röd

Med tanke på din eldiga energi finns det ingen mer självklar färg än rött för dig, kära Vädur. Ett tips är att prova en klassisk djupare röd istället för en ljusare – det kommer göra underverk och få dig att blomstra. Sist men inte minst: Kom ihåg att inte överdriva, fokusera på detaljer i rött och du är hemma!

Annons

OXEN 20/4-20/5

Färg: Grön

Förstärk din jordnära natur och ditt behov av att ha kontroll med nyanser av grönt – det kommer göra dig gott. "Långsam och stadig vinner loppet", är en mening som ofta cirkulerar i Oxens tankar, och genom att applicera grönt till din färgpalett påminner du dig själv om detta.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Färg: Gul och vit

Kära Tvilling, blidka dina personligheter med solskensgult eller vit, eller en blandning av båda. Uppsluka solens liv med gult och känn dig lika sval och stilla som havsbrisen med vitt. Vem säger att du inte kan få allt?

KRÄFTAN 21/6-22/7

Färg: Vit och aprikos

För Kräftan är livet allt som oftast vackert och bubblande härligt. Färgerna vit och aprikos tar fram det bästa i dig och ser till att du hela tiden utstrålar det du känner och har inom dig. Välj rätt färgpalett och du kommer ha enklare att kommunicera med klarhet!

LEJONET 23/7-22/8

Färg: Orange, gul och guld

Annons

Orange, gult och guld är färger som verkligen förstärker din personlighet, kära Lejon. Oavsett vilken nyans du väljer kommer färgerna hjälpa dig att lyfta fram dina glada och sprudlande sidor, det lovar vi. Balansera paletten tillsammans och inget kan gå fel!

JUNGFRUN 23/8-22/9

Färg: Blå och silver

Ditt behov av perfektion kan tendera att få dig att känna dig mer självkritisk än de flesta i din omgivning. Men försök att inte låta de kritiska känslorna styra för mycket av livet, älskade Jungfru. Nyanser av blått och silver lyfter din person och får dig att blomstra – samtidigt som färgerna ökar ditt självförtroende och ger dig en kick när du behöver det.

VÅGEN 23/9-22/10

Färg: Rosa

Diverse toner av rosa får dig att stråla, kära Våg. Inte minst de ljusare nyanserna! Så, omringa dig av så mycket av färgen du bara kan och våga mixa och matcha – det kommer tillåta dig att övertrumfa din obeslutsamhet.

Annons

SKORPIONEN 23/10-21/11

Färg: Svart och grå

Kära Skorpion, svart och mörkgrått med inslag av silver förstärker ditt mystiska uppträdande och speglar din personlighet i dess sannaste mening. Du känner glädje inför utmaningar och trivs som bäst när saker och ting är en aning ovissa. Satsa på dina signaturfärger och livet kommer kännas en aning enklare!

SKYTTEN 22/11-21/12

Färg: Orange, gul och lila

De eldiga färgerna förstärker din äventyrliga och frihetsälskande sida, samtidigt som inslagen av lila hjälper dig att minnas ditt syfte – vilket gör dig till en banbrytare istället för en vild skogsbrand, kära Skytt.

STENBOCKEN 22/12-19/1

Färg: Brun, ockra och grå

Färgerna som väntar på att bli omfamnade av dig, bästa Stenbock, är de jordnära bruna kulörerna i kombination med det ockra och gråa. Du arbetar inte bara hårt och förblir uthållig, utan är även mån om att strö visdom och erfarenhet runt dig. De jordnära nyanser hjälper dig att lyfta fram dessa egenskaper även genom det visuella.

Annons

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Färg: Blå och grön

Tänk hav och du har din optimala färgpalett kära Vattuman. Fräscha, livfulla blåa nyanser i kombination med vackert havsgröna färger är utan tvekan din perfekta match. Mer förklaring än så behövs faktiskt inte.

FISKARNA 19/2-20/3

Färg: Havsblått

Om du var en sjöjungfru som förundrades över havslivet runt dig, vilken färg skulle du dras till då? Havsblått, så klart! Denna färg driver ditt fantasifulla sinne framåt, samtidigt som den hjälper dig att dyka inåt och skapa utåt.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Annons