Dagens horoskop fredag 4/10

03 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs ditt personliga horoskop för fredag 4 oktober 2024 på ELLE, skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE gift guide #3: Adventskalendrar 2024Brand logo
ELLE gift guide #3: Adventskalendrar 2024

Väduren 21/3-19/4

Idag finns det passion i ditt tecken, något som kan handla om allt från dina känslor för en person till din hängivenhet för ett intresse eller en hobby. Du låter den här passionen helt uppsluka dig och det kan skapa irritation hos vissa kollegor som tycker du är väldigt disträ.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen deltar du i en tävling av något slag och som vanligt så vaknar vinnarskallen i dig. Du både orkar, kan och vill hur mycket som helst när du har ett specifikt mål i sikte. Kvällen blir senare än du tänkt dig, men det gör inget eftersom du är så nöjd med din egen insats.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag kommer både ditt hjärta och din magkänsla att leda dig rätt om du bara lyssnar på din intuition. Du har en stark samhörighet med Månen just nu och den hjälper dig både att läsa mellan raderna och uppfatta subtila nyanser mellan människor.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en toppendag där du tillåter dig själv att dra ned på tempot en smula. Det har periodvis varit tungt, men nu känner du att det äntligen är på väg att lätta. Under den här dagen tar du en vän i försvar även om du vet att hen tenderar att både provocera och gå för långt mellan varven.

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen handlar om ny energi, positivt tänkande och en massa god fika med jobbarkompisarna. Dagen kretsar snarare kring att ha trevligt än att jobba hårt, även om produktivitet blir en positiv bieffekt till att du mår så bra. Kvällen bjuder på en massa roliga aktiviteter.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det kanelbulledagen och som Jungfru fångar det två av dina absoluta favoriter, nämligen fika och traditioner. Det blir en mysig dag där de sociala aktiviteterna står högt i topp. Kvällen blir lite lugnare. Du sparar dig till lördagen då det är många roliga saker på gång.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här fredagen uppstår det en hel del otroliga men ganska komiska situationer. Ibland går det varken att påverka eller förändra det som sker utan det gäller bara att följa med strömmen och göra det bästa av situationen. Bemöt den här dagen med all charm och humor som du har.

Skorpionen 23/10-21/11

Det har varit en vecka som har bjudit på variation, minst sagt. Idag tar du nya tag, framförallt på jobbet och du stryker ett streck över det som du inte är nöjd med.På kvällen så unnar du dig, det kan vara allt från lyxig mat till en present till dig själv.

Skytten 22/11-21/12

Du är på sprudlande humör idag och du kan mycket väl överraska dina kollegor med kanelbullar, antingen hembakta eller köpta. På jobbet är det ganska högt tempo just nu så därför ser du till att ta en paus i form av en längre fika. Kvällen blir rolig men lite väl lång.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det mycket att göra på jobbet och du ger järnet för att ligga bra till i början av nästa vecka. Efter en tuff dag med mycket krav känner du ett behov av att få släppa loss och det gör du gärna tillsammans med dina vänner. Det blir en rolig, lite galen och spontan kväll.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag blir du inbjuden till en fest, seminarium eller aktivitet. Det här är en unik inbjudan som förvånar dig en hel del. Även om du är frestad att tacka nej så vet du att det här är en möjlighet för dig att skaffa nya kontakter. Ibland är det bättre att agera på logik än att följa sitt hjärta.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du hand om dig själv lite extra. Det innebär att du unnar dig något som du i vanliga fall skulle avstå ifrån och att du gärna tackar ja till en trevlig aktivitet efter jobbet trots att du egentligen borde göra vissa tråkiga saker hemma istället. Du sätter dig själv i första rummet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons