Dagens horoskop onsdag 16/10

15 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs ditt personliga horoskop för onsdag 16 oktober 2024 på ELLE, skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Neneh Cherry & Mabel: Vem är mest envis?Brand logo
Neneh Cherry & Mabel: Vem är mest envis?

Elden förstärks under onsdagen och det kan påverka ditt humör. När det är så här mycket energi i ditt tecken blir du ofta irriterad, särskilt när du inte får som du vill. Under eftermiddagen kan ett samtal med en chef eller mentor få dig att stanna upp och tänka efter.

Oxen 20/4-20/5

Idag känner du dig piggare än du gjort på länge. Det finns en kreativitet i ditt horoskop som gör att du gärna testar på nya idéer och projekt. Kvällen bjuder på en unik miljö och en lika unik upplevelse. Det här blir något som du delar med människor som du står nära.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en granne, kollega eller bekant som tenderar att vara lite väl framfusig och pushig. Hen har inga gränser och du har gång på gång försökt markera på ett fint sätt. Idag får du nog och fräser ifrån på allvar, något som både kan uppröra och förvåna personen ifråga.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag fylls ditt tecken med en ny positiv energi som får dig att ta lite mer risker, våga sticka ut och vara annorlunda. Den här dagen handlar också om ett rykte som florerar på din arbetsplats. Det här är för saftigt för att du ska kunna ignorera det. Kvällen blir rolig och aktiv.

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in eld från Väduren i ditt tecken och det får dig att skaka av din nedstämdhet och fokusera på de saker som du faktiskt uppskattar med årstiden. Onsdagen blir en bra dag där du känner att du kan ge av dig själv. En kollega eller vän visar extra mycket omtänksamhet mot dig idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Onsdagen handlar om att hantera stress. Du kan vara ganska fyrkantig och ha svårt för tvära svängar, särskilt när det kommer till arbete eller utbildning. Idag har du en influens från Väduren som gör att du lättare klarar av den här typen av utmaningar. Det är nästan så att du får mer energi av all stress.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns mycket energi och roliga idéer hos dig idag. Du har svårt att vara passiv så är det lugnt där du är så söker du dig till grupper eller personer där du kan bidra med idéer eller lite mer handfast hjälp. Kvällen handlar om att delta i en gruppaktivitet av något slag.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag finns det mycket eld i ditt horoskop och det gör dig både piggare och mer redo att tackla olika problem. Det finns en positiv grundinställning hos dig som hjälper dig när du stöter på problem. Kvällen bjuder på en kär återförening och en fin komplimang.

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen livar elden i ditt horoskop upp dig och får dig att känna dig mer närvarande och levande. Det blir en rolig dag där du orkar ta tag i arbetsuppgifter och ha en kvällsaktivitet utan att bli övertrött. På kvällen får du höra ett rätt så otroligt rykte om en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter en väldigt lugn inledning på veckan så börjar du få panik under onsdagen. Det handlar om att du känner dig dåligt förberedd inför ett test, prov eller tävling. Idag försöker du förbereda dig både fysiskt och mentalt, men ditt självförtroende är inte på topp.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Även onsdagen handlar om kommunikation och att förmedla en idé eller vision. Idag kan du behöva säga ifrån när en eller flera personer tar sig rättigheter som de inte har. Du brukar sällan vara den som ryter ifrån så när du väl gör det så väcker det respekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag lyckas en person reta upp dig mer än du trodde var möjligt. Även om Fiskarna har temperament så lyckas du oftast lägga band på dig själv, i alla fall på jobbet. Idag går det inte, hen vet vilka knappar hen ska trycka på för att göra dig galen . Kvällen handlar om att ventilera din frustration med en vän eller partner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons