Dagens horoskop söndag 20/10

19 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs ditt personliga horoskop för söndag 20 oktober 2024 på ELLE, skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
POV: Harry Potter på nytt och spin-offsBrand logo
POV: Harry Potter på nytt och spin-offs

Väduren 21/3-19/4

Söndagen passar bra till alla former av affärer. Oavsett om du gör ditt livs deal eller bara ett loppisfynd så är du inte sen att förhandla och pruta. Du är bra på att vara övertygande och du lyckas förhandla till dig attraktiva priser i såväl stort som smått.

Oxen 20/4-20/5

Idag känner du dig ovanligt trött. Lyssna på din kropp och försök att inte stressa så mycket. Det kan vara en höstförkylning eller någon lindrigare sjukdom som är på väg att bryta ut. Oavsett anledning till din trötthet så bör du ta den på allvar. Det är okej att inte göra något annat än att vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

På söndagen försöker du peppa upp dig själv. Du kanske känner dig lite misslyckad efter att inte varit på topp i slutet av veckan och nu vill du plåstra om din stukade självkänsla. Tvillingen är känslig för andra personers åsikter och du oroar dig mycket över att du ska framstå som svag när du mår dåligt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen kan du få möjlighet att testa din fysiska förmåga, antingen i en ny utmaning eller kanske ett test av något slag. Det blir en tuff, krävande men också väldigt rolig och berikande erfarenhet. Under kvällen möter du en person som inspirerar dig.

Lejonet 23/7-22/8

Även söndagen kretsar kring de fragment av information som du fått fram. Du är både envis och nyfiken av dig så när du väl snöat in på ett ämne kan du inte släppa taget. Dagen handlar även om att resonera med en envis släkting som inte alltid tänker efter före.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen handlar om att lära sig nya saker och att utveckla dina förmågor inom områden där du redan har grundkunskaperna. Det blir en rolig och lite annorlunda dag där du pushar dig själv extra mycket, särskilt när du upptäcker att du har en vän som du kan ha en vänskaplig tävling med.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen tar du tag i mindre projekt i hemmet. Du är inte särskilt social så du håller dig lite på din kant, särskilt om du bor i en större familj. Så länge du får vara ifred och pyssla med ditt så mår du bra. Under kvällen blossar en konflikt upp inom familjen.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du har ett projekt eller en hobby som kräver en hel del av din uppmärksamhet. Idag låter du din kreativitet få blomma ut rejält och du tycker det är härligt att bejaka din konstnärliga sida. Kvällen blir utmanande men annorlunda. Det blir en kväll då du testar gränser.

Skytten 22/11-21/12

Nyckelordet för dagen är återhämtning, men den kan se olika ut för Skytten. Medan vissa personer inte ens kliver ur sängen så kan andra Skyttar vara ganska aktiva och framåt. I det stora hela handlar det om på vilket sätt du laddar dina batterier.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är tempot lite långsammare än på lördagen, och efter en ganska intensiv vecka så är det skönt att kunna sova ut och äta en brunch eller långfrukost. Som alla jordtecken så tar Stenbocken varje måltid väldigt seriöst. Idag går du med i en grupp eller förening av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar om att släkten är värst. Även om dagen och kvällen blir social och trevlig så innehåller den även en viss spänning. Det finns en eller flera saker som du inte riktigt är ense om med dina kära släktingar och det kan skapa irritation när de ämnena kommer på tal.

Fiskarna 19/2-20/3

Även söndagen bygger på att utnyttja de positiva energier som sveper in i ditt tecken. Det blir en bra dag där du gör saker som du tycker är roliga utan att ta allt för mycket hänsyn till vad andra tycker. För dig är det stärkande att kunna vara en smula egoistisk och sätta dig själv i första rummet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons