Så blir 14/10-20/10 för ditt horoskop

09 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Under torsdagen infaller både Supermåne och Fullmåne i Väduren tecken, se hur det påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
POV: Kim Kardashian om Menendez-brödernaBrand logo
POV: Kim Kardashian om Menendez-bröderna

Väduren 21/3-19/4

Måndagen och tisdagen handlar om att samarbeta. Det blir dagar då du anpassar dig efter andra snarare än följer din egen väg. På onsdagen kommer det in eld i ditt horoskop och det kan göra dig lite ilsken eller irriterad. Torsdagens Fullmåne påverkar dig mer än den brukar göra, dels för att den inträffar i ditt eget tecken och dels för att Månen är så nära jorden just nu. Fredagen handlar om stabilitet och vänskap medan lördagen ser rolig och social ut. På söndagen gör du gärna affärer.

Oxen 20/4-20/5

Det kommer en ny kollega eller liknande i början av veckan. Måndagen och tisdagen handlar om att få hen att finna sig till rätta. Onsdagen blir en bra dag då du har massor av energi och gärna sätter igång projekt. Kvällen blir spektakulär. På Torsdagen får de starka energier som är i rörelse får dig att bli väldigt initiativrik och handlingskraftig. Fredagen bjuder på hemmamys medan lördagen blir en kombination av arbete och nöjen. På söndagen är du ovanligt trött, kanske håller du på att bli sjuk.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en stark empati och förståelse hos dig under både måndagen och tisdagen. På onsdagen kan du få nog av en bekant, granne eller kollega som hela tiden pushar gränser. Torsdagens Fullmåne får dig att fatta ett flertal beslut som främst rör arbete och karriär. Under fredagen vill du mycket men orkar mindre. Var snäll emot dig själv den dagen. Lördagen bjuder på kalas eller släktträff medan söndagen främst kretsar kring att bygga upp din självkänsla genom mentala övningar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt känslig och medgörlig i början av veckan. Under tisdagen viker du dig i en konflikt. Onsdagen handlar om att ta initiativ och om skvaller medan torsdagens Supermåne får dig att blir mer vågad. Det här är en dag då du tar ut svängarna rejält. Under fredagen är du lugn och harmonisk, en dag där du gärna tar långlunch med en kollega eller vän. Lördagen handlar om att utveckla sig själv mentalt medan söndagen mer kretsar kring fysiska utmaningar. Det blir en tuff dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner av de allt mörkare dagarna och under måndagen och tisdagen kan du upplevas som lite frånvarande eller till och med lite deppig. Onsdagen handlar om att hitta glädjen i vardagen och i de människor som du har omkring dig. Under torsdagen kan Fullmånen få dig att tänka om när det gäller barn eller djur. Det här är ett hett ämne som varit på tapeten många gånger. Fredagen handlar om ekonomi och om att unna sig medan helgen bjuder på en gåta och ett nytt perspektiv.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med att ha svårt för att bestämma dig. Du är särskilt velig på måndagen. Tisdagen och onsdagen blir stressiga dagar men konstigt nog verkar du få mer energi ju tuffare dagarna blir. Torsdagen handlar om Fullmånen och om att förstå något viktigt om sig själv. På fredagen kommer det in livsglädje och vardagslyx med Oxens påverkan. På lördagen kan du upplevas som väldigt pratig, på gränsen till tjatig. Under söndagen är du nyfiken och vill gärna lära dig nya saker.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här veckan handlar om möten och att öppna upp för nya människor. På måndagen känner du starkt för en främling. Tisdagen handlar om att våga medan onsdagen bjuder på en hel del roliga initiativ från din sida. På torsdagen kan Supermånen göra dig rusig, nästan förälskad utan att du egentligen vet vad det är du är förälskad i. Under fredagen trivs du bäst om du får jobba med människor som du är nära. Kvällen bjuder på nöjen och omväxling. Helgen blir lugn och harmonisk.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med att bara flyta med. Du har inga starka åsikter eller idéer under måndagen och tisdagen. Du föredrar att någon annan fattar beslut de här dagarna. Onsdagen handlar om energi från eld och den kan göra dig temperamentsfull. På torsdagen lockar Fullmånen dig att ta ett förhastat beslut som du sedan ångrar på fredagen, en dag då du tänker mer jordnära och praktiskt. Lördagen handlar om en familjemedlem medan söndagen fokuserar på kreativitet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska slö i början av veckan. Du vill mycket men orken finns inte riktigt där. Kombinationen av mörker och stress gör att du inte fungerar så bra som du brukar under måndagen och tisdagen. På onsdagen kommer det in en rejäl dos med eld som livar upp dig både till kropp och sinne. En bra dag att utmana sig själv fysiskt. Supermånen i Vädurens tecken kan få dig att spränga gränser och blir otroligt drivande i specifika frågor under torsdagen. Helgen handlar om att varva ned.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en sällskaplig och trevlig inledning på veckan där du sätter de sociala aspekterna framför jobb och skyldigheter. På onsdagen får du panik över något som har med ett test, prov eller tävling att göra. Torsdagens Fullmåne gör dig till en vinnare. Fredagen handlar om vänskap, om att ha kul och njuta av livet medan lördagen blir en rolig dag där mycket oväntat händer. Söndagen bjuder på många mysiga stunder, ett förtroende och en förändring i ett beslut som du fattat.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med en ganska jobbig resa. Måndagen blir en dag då det som kan gå fel kommer att gå fel så ha goda marginaler, särskilt om du ska resa längre bort. Tisdagen och onsdagen handlar om att kommunicera en idé, men också om att vara ganska strikt i vissa beslut. På torsdagen vänder Fullmånen en motgång till en framgång för din del och det här är precis den uppmuntran du behöver. Fredagen blir långtråkig medan lördagen bjuder på en fest av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan i ditt eget tecken vilket gör dig trygg och självklar. Tisdagen handlar om en vän som du ser allt för sällan medan onsdagen bjuder på en utmaning och en rejäl härdsmälta för din del. Du brukar ha tålamod, men vissa personer vet vilka knappar de ska trycka på för att irritera dig. Torsdagen och fredagen blir energirika och kreativa dagar medan helgen fokuserar på att ta till vara på den kraft som Fullmånen för med sig in i ditt tecken. Du kan bli lite spirituell i slutet av veckan.

POV #4 Kärleksgapet, Chappell Roan och varför vi älskar träskmänBrand logo
POV #4 Kärleksgapet, Chappell Roan och varför vi älskar träskmän
Annons