Dagens horoskop torsdag 12/9

11 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för torsdag 12/9 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kungligt #18 - Den hemliga kärleksdetaljenBrand logo
Kungligt #18 - Den hemliga kärleksdetaljen

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen är du mer långsiktigt planerande än du brukar vara. Väduren är känd för att jobba mycket här och nu och inte fundera så mycket på framtiden. Idag kommer det in en influens från Stenbocken som hjälper dig att sätta lite mer konkreta mål. Det blir en bra dag.

Oxen 20/4-20/5

Du har mycket som du måste hinna med på jobbet och du stressar en hel del. Det som är bra i den här typen av situationer är att du gör listor på alla måsten. Det hjälper dig att prioritera rätt och får dig att komma ihåg vad du ska göra. Kvällen bjuder på långa promenader och en massa frisk luft.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även torsdagen handlar om att göra det där lilla extra och det gör du både genom att jobba hårt och att sprida glädje omkring dig med hjälp av din humor och värme. Det finns särskilt en kollega som blir lite extra bländad av din charm. Var snäll mot hen och driv inte med hens känslor.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en chef som tenderar att gå lite över gränsen och oftast så tolererar du hen beteende, men inte idag. Du blir arg på riktigt när hen fäller en opassande kommentar och du säger ifrån. Det här kan skapa en kylig stämning mellan er, men det är en konflikt som du är beredd på att ta.

Lejonet 23/7-22/8

På torsdagen kommer det in jord och tar udden av din otålighet. Det här är en dag som passar bra till praktiskt arbete som kräver noggrannhet och till långtråkiga projekt som måste bli klara. Idag har du inget emot att bara göra och slippa tänka, du till och med föredrar att bara mala på.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag finns det en envishet i ditt tecken som kan göra dig oresonlig i vissa lägen. Du vet att du borde försöka kompromissa, men envisheten gör att du sätter dig på bakhasorna och vägrar samarbeta. Du är inte stolt över ditt beteende, men det sitter djup rotat i din grundpersonlighet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Idag träffar du en person som du blir starkt attraherad av. Det finns egentligen ingen logik i de här känslorna eftersom att du varken tycker att hen är särskilt snygg eller charmig. Trots det slår det gnistor om er som varken du eller hen kan förneka.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen handlar om kreativitet och om att uttrycka sig på ett tydligt sätt. Du har en unik infallsvinkel. Du ser saker på ett annorlunda sätt, det har du alltid gjort, och det hjälper dig både i ditt arbete och i dina fritidsprojekt. Idag får du ett värdefullt råd av en vän.

Skytten 22/11-21/12

Du brukar vara väldigt fantasifull i dina lösningar på olika problem men en kombination av matthet och påverkan från jord gör att du bara ser det som är praktiskt, inte det som är nytänkande. Det gör inget, ibland är det bra att tänka förnuftigt och inte sticka ut för mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag längtar du efter det gamla och invanda. Har du flyttat kan det vara familj eller vänner som du saknar. Det blir en dag då du pratar lite extra i telefonen eller gör en utflykt till din gamla arbetsplats/skola. Du trivs fantastiskt bra med ditt nya liv, men du kan ändå sakna vissa delar av det gamla.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag avvärjer du en mindre katastrof på jobbet. Det handlar om grova fel som uppstår för att dina kollegor är dåliga på att lyssna och vara tydliga mot varandra. Genom att samla ihop dina medarbetare och sätta er ned tillsammans så lyckas du få en helhetsbild och det hjälper dig att se eventuella problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lovat din chef att kolla upp en sak, men det har du inte hunnit med. Du har dåligt samvete för att du prioriterat bort din chefs önskemål så därför känns det bra när du har tid över idag att göra det du lovat att göra. Kvällen handlar om fysiska utmaningar och om att pusha sig själv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons