Dagens horoskop söndag 15/9

14 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs ditt personliga horoskop för söndag 15/9 på ELLE, skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
I mitt kök #3 - Siri BarjeBrand logo
I mitt kök #3  - Siri Barje

Väduren 21/3-19/4

Idag kan du äntligen bara vara i nuet. Det finns inga problem att lösa eller uppgifter som måste göras. Du ägnar gärna den här dagen åt en hobby eller åt att uttrycka din kreativitet genom matlagning, musik eller något liknande. Det blir en harmonisk och mysig dag.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen är du gärna utomhus och påtar i trädgården eller på balkongen. Precis som våren så är hösten din tid, särskilt när det är vackert väder. Har du ingen utomhusplats att pyssla på så går du gärna promenader i skogen och letar svamp. Du mår bra av närheten till naturen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter en högintensiv lördag så inser du att du behöver dra ned på tempot och ta det lite lugnare. Den här dagen ägnar du åt mer stillsamma aktiviteter som en mysfika med en äldre släkting eller ett kreativt projekt i hemmet. Det blir en rolig och inspirerande söndag.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en rastlöshet i ditt horoskop som gör att det kliar i kroppen på dig om du sitter stilla för mycket. Använd den här dagen till att vara fysiskt aktiv, antingen genom en hobby, på ett gym eller bara ta en långpromenad för att skaka av dig all överskottsenergi.

Lejonet 23/7-22/8

Det är alltid mycket på gång i ditt liv och ibland bliŕ det så mycket att du inte hinner umgås med vissa personer även om du skulle vilja. Idag sätter du stopp för alla aktiviteter och viger dagen åt en mysfika med en äldre släkting. Det blir en dag som ger dig en hel del positiv energi.

Jungfrun 23/8-22/9

Jordtecken har i allmänhet ett väldigt bra minne när det kommer till konflikter, och du är inget undantag. Idag vill du hämnas en gammal oförrätt som alla utom du glömt bort. Du har gått och burit på den här konflikten under lång tid men det är först nu som ett tillfälle till revansch uppenbarar sig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om att promenera. Det blir en hel del steg den här dagen och det känner dina fötter av på kvällen. Har du möjlighet så kombinerar du dina promenader med lite spontanshopping och en mysig fika med en vän. Söndagen blir härligt avslappnad.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag fokuserar du mer på hälsa och välbefinnande än på att vara social. Du är gärna på gymmet eller tar en tur i skog och mark. Du mår bra av att röra på dig. Många Skorpioner gillar att pressa sig fysiskt. Det ger dig en känsla för vad du klarar eller inte klarar av.

Skytten 22/11-21/12

Även söndagen kretsar kring familjen, framtiden och gemensamma planer. Idag är det mer konkreta mål som ni vill uppnå. Det kan vara att göra upp en budget, kolla kostnader eller boka ett hotell. Dagen handlar också om utomhusaktiviteter och spontana infall.

Stenbocken 22/12-19/1

Även söndagen handlar om att hitta sin väg och att skapa harmoni i vardagen. Idag är hemmet i fokus. Du shoppar höstmys till hemmet så som doftljus och filtar. För dig är det viktigt att skapa en fridfull oas där du kan varva ned och hämta krafter mellan varven.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar om att röra på sig och att njuta av att vara ledig. Är du en person som gillar hård träning så är det gym eller sport som gäller, annars kan skogspromenader eller en stadsvandring täcka ditt behov av motion. Kvällen bjuder på lite roliga nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag finns det kreativitet och nytänkande i ditt horoskop. Du tänjer på det passande bara för att se om den här typen av lagom provokation kan ruska om vissa, lite väl bekväma vänner som du har. Det blir en rolig och händelserik dag där du får vara beredd på att ta en och annan konflikt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons