Dagens horoskop måndag 14/10

13 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
av Felicia Stålkrantz Baurén
Läs ditt personliga horoskop för måndag 14 oktober 2024 på ELLE, skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
4 sätt att stylea H&Ms höstkollektion med Nadia KandilBrand logo
4 sätt att stylea H&Ms höstkollektion med Nadia Kandil

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att fungera i grupp av något slag. Troligtvis rör det arbetet men det kan även vara en hobby eller någon annan form av gruppverksamhet. Vanligtvis tar du ledningen i det här sammanhanget, men inte idag. Du nöjer dig med att låta dig vägledas av de övriga i gruppen.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen möter du en ny person. Det kan vara en nyanställd som känns lite förvirrad eller en granne som inte riktigt hittar. Du är hjälpsam som person och du känner stark sympati för hen, vilket gör att du anstränger dig lite extra för att personen ifråga ska finna sig till rätta.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att lyssna in din omgivning. Det finns en stark empati hos dig idag som gör att du har lätt för att sätta dig in i andra personers problem utan att döma. Under dagen får du höra något av en kollega eller vän som kan bli användbart lite längre fram i vinter.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en känslighet hos dig i början av veckan som gör att du reagerar starkt på kritik eller på negativa uttalanden. Under måndagen kan du ta åt dig av saker som du vet, innerst inne, inte är tänkt att såra. Det är bra att du är medveten om din känslighet och att du kanske kan lägga lite band på din reaktion.

Lejonet 23/7-22/8

Lejonet är det tecken som reagerar starkast på Solens faser och därför är vintern extra jobbig för dig. Idag är du trött och orkeslös och du drömmer dig bort till varmare breddgrader. Är det soligt idag kan du försöka ta en längre promenad på lunchrasten, det kommer att ge dig en energikick.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Du brukar vara en ganska bestämd person som vet vad du vill, men idag har du svårt att välja. Oavsett om det är små eller stora beslut så velar du fram och tillbaka. Idag är ingen bra dag att sätta sig i situationer som kräver att du bestämmer dig snabbt.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du på ett strålande humör och både dina vanliga bekanta och nya personer dras till dig. Under måndagen möter du en främmande person i ett oväntat sammanhang. Den här personen slår an en stängs hos dig och väcker väldigt starka känslor.

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen handlar om att bara flyta med. Du varken vill eller får bestämma den här dagen och det passar dig bra att någon annan har kommandot. För dig handlar måndagen mer om en mental förberedelse på något nytt som är på väg in i ditt liv. Kvällen bjuder på ett brev eller sms.

Skytten 22/11-21/12

Du går in i veckan med en massa vilja att göra olika saker, men när du väl ska sätt igång så tryter orken. Du känner dig trött och lite slö. Det kan bero på att du har något i kroppen som ännu inte har brutit ut eller så kan det vara mörkret som påverkar dig.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du är glad och framåt den här måndagen. Det finns en härlig energi som får dig att vilja vara med vänner och kollegor. Vanligtvis är Stenbocken väldigt målinriktad och resultatstyrd, men inte idag. Då fokuserar du på de mer sociala bitarna i ditt liv. Kvällen handlar om träning.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag finns det risk för trafikstörningar och allmänna förseningar så var ute i god tid, särskilt om du ska resa bort. Oavsett vad dagen bjuder på så försöker du behålla ditt goda humör genom hela dagen. Du kan vara både positiv och tålmodig så länge du är utvilad och mätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är Månen i ditt eget tecken och det gör måndagen trygg och stabil. Det här är en dag som lämpar sig för allt som vanligtvis kan vara lite svårt och motigt. Du har energierna med dig och du lyckas med det mesta du tar dig för. Kvällen bjuder på en hel del motion.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons