Dagens horoskop tisdag 15/10

14 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för tisdag 15 oktober 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
4 sätt att stylea H&Ms höstkollektion med Nadia KandilBrand logo
4 sätt att stylea H&Ms höstkollektion med Nadia Kandil

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen kan det bli jobbigt om du måste anpassa dig till andra. Det kommer in dubbel eld i ditt horoskop den här dagen och det gör dig oftast impulsiv och driven. Du har svårt att acklimatisera dig till andra personers åsikter eller arbetstakt.

Oxen 20/4-20/5

Även tisdagen handlar om att hjälpa, vägleda och få nya personer att må bra. Oavsett i vilken miljö du befinner dig så tar du dig tid att lyssna, fråga och få hen att känna sig bekväm. Den här dagen handlar också om nyheter som rör en ung släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag väljer du dina strider med omsorg. Du tror hårt på ordspråket som handlar om att förlora slaget men vinna kriget. Ibland är det inte lönt att ta en diskussion eftersom du vet att det mål du strävar efter gagnas bättre av att ha hen på din sida. Kvällen kretsar kring din fysik.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag undviker du att gå in i en konflikt. Hamnar du i en situation som du känner håller på att eskalera så viker du hellre ned dig än att du riskerar hamna i ett bråk. Du känner dig inte stark nog att slå tillbaka helt enkelt. Kvällen bjuder på en rolig men lite annorlunda upplevelse.

Lejonet 23/7-22/8

Du känner av dina kollegors oro. Du har ingen entusiasm idag och vissa personer kan uppleva att du känns deppig. Det är svårt för dig att förklara att du på det hela mår bra, men att mörkret tär på dig. Det du behöver är fler ljustimmar per dag. Lite goda nyheter piggar upp under eftermiddagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen kan också vara en dag då du är lite obeslutsam, men idag har du mer driv än under måndagen. Det blir en ganska stressig dag där kraven på att hinna med är många. På något sätt så får dagens utmaningar dig att blomma ut. Du tycker det är kul att pressa dig själv så länge du känner att du har koll.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Mycket den här veckan handlar om att träffa nya människor och om att kunna öppna upp sig. Det blir en spännande måndag som bjuder både på utmaningar och lite enklare uppgifter. Idag kan en kollega eller vän upplevas som grälsjuk. Här gäller det att säga ifrån innan situationen eskalerar.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är ganska ointresserad av att vara den som driver idag. Jobbar du i grupp så låter du gärna någon annan bossa. Vanligtvis är du en starkt styrande person som har svårt att släppa taget om kontrollen men idag lägger du mer energi på att planera roliga fritidsaktiviteter än du gör på jobbet.

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen påminner mycket om måndagen. Du vill göra saker, men du orkar inte riktigt sätta igång. Allt känns motigt och svårt. Vad du behöver göra är att lyssna mer till din kropp och mindre på ditt samvete. Om din kropp säger stopp så är det stopp som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag försöker du lära känna lite nya människor. Det kan vara kollegor, grannar eller personer som har med en hobby att göra. Du tar initiativet till diskussioner och du håller konversationerna igång när de riskerar att bli tyst. Även om du stundtals tycker att det känns lite forcerat så är det precis tvärtom.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag försöker du att ha en bra kommunikation med personer som arbetar och tänker annorlunda mot vad du gör. Du vill ha högt till tak utan att för den sakens skull vika av för mycket från dina ursprungliga planer. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap. Det blir på det hela en bra tisdag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag träffar du en person som du inte hinner se så ofta och det blir trevligt och lagom avslappnat. Du skämmer bort dig själv genom att gå på kafé eller restaurang och unna dig något riktigt lyxigt som du längtar efter. Idag får du även höra skvaller om en gemensam vän.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons