Dagens horoskop fredag 18/10

17 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för fredag 18 oktober 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Neneh Cherry & Mabel: Vem är mest envis?Brand logo
Neneh Cherry & Mabel: Vem är mest envis?

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lugn och harmonisk, något du behöver efter en turbulent inledning på veckan. Den här dagen handlar främst om de små glädjeämnena i livet och om värme och vänskap. Kvällen kan bjuda både på hemmamys och en natt på stan, lite beroende på din dagsform.

Oxen 20/4-20/5

Du tar begreppet fredagsmys till en ny nivå idag. Du har tänkt på allt, och de personer som du tillbringar dagen eller kvällen med känner sig extra omhändertagna. Troligtvis så ser fredagsmys lite mer glamouröst ut hos en Oxe än hos andra tecken, du gillar att laga mat från grunden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en massa drivkraft och vilja i ditt tecken just nu, men kroppen verkar inte riktigt hänga med. Du försöker sätta igång med olika projekt, men de blir ofta liggandes halvfärdiga. Var snäll mot dig själv och lyssna på kroppen när den säger ifrån.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om lugna jordenergier och om att hitta harmoni i vardagen. Efter en känslosvallande vecka, både på gott och ont, kan det behövas lite harmoni och jämvikt. Den här fredagen handlar om vänskap och den passar bra till långlunch och mysfika med kollegor eller vänner.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det en riktig unna Lejonet dag. Du skämmer bort dig själv med saker som du tycker extra mycket om, oavsett om det rör mat eller prylar. Det blir en mysig dag även om arbetet kan vara stressigt. Du är en person som kan hantera stress bra så länge du är på gott humör.

Jungfrun 23/8-22/9

Det kommer in en härlig påverkan från Oxen idag och det dämpar upprörda känslor och får dig att omfamna vardagslyx och diskbänks glamour. Det blir en härlig, men samtidigt vanlig dag där du unnar dig något extra som en lyxig lunch eller en smarrig eftermiddagsfika.

Vågen 23/9-22/10

Idag föredrar du att jobba ihop med människor som du är bekväm med. Du blir irriterad om din chef eller lärare kommer dragande med nya personer som du förväntas ta hand om. Du är inte på ett så socialt humör. Kvällen blir mysig, särskilt om du håller dig hemma.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du ångrar vissa beslut från gårdagen. Det har kommit in jord i ditt tecken och det får dig att tänka mer praktiskt än visionärt. Det är inte för sent att ändra på de beslut du tagit så länge du är beredd på att be om ursäkt till de personer som blir drabbade av din tvära vändning.

Skytten 22/11-21/12

Idag lugnar du ned tempot och fokuserar mer på att avsluta påbörjade projekt än på att starta upp nya saker. Du har lättare att slappna av under helgen om du vet att du gjort allt som du planerat under veckan. Idag kan en kollega föreslå något spontan såsom en AW

Stenbocken 22/12-19/1

Idag så jobbar du inte allt för hårt, ditt horoskop indikerar till och med att du kan vara ledig. Det blir en dag som kretsar mer kring shopping, vänner och att ha mysigt än det gör kring hårt arbete. Under dagen får du nyheter som gör dig både rörd, glad och lite förvånad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen har du en ganska tråkig bilfärd framför dig så se till att preppa med bra musik och gott snacks. Du kan vara på väg till en rolig veckoslutsaktivitet, ett landställe eller så är det bara en resa inom jobbet. Oavsett vad det gäller så fokuserar du mer på att komma fram än på själva resan.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om kreativitet och att ha ett konstnärligt öga. Du är duktig på det du gör och när du kan ge ditt arbete en konstnärlig touch så tycker du att det är extra kul. Idag får du också positiv feedback eller beröm av en person i en ledande ställning. Kvällen blir romantisk.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons