Dagens horoskop lördag 19/10

18 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för lördag 19 oktober 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #30 – Frida LundBrand logo
Min rutin #30 – Frida Lund

Väduren 21/3-19/4

På lördagen har du en härlig energi i ditt horoskop och du söker dig gärna till mer utmanande situationer. Du har lätt för att prata med människor idag, både bekanta, vänner och främlingar. Det finns något roligt och lättsamt över hela den här lördagen.

Oxen 20/4-20/5

Du har tusen saker som du bör och vill hinna med idag samtidigt som du har ett firande som du inte får missa. Trots att du troligtvis är ledig så blir dagen stressig. Du tenderar att ta på dig för mycket. Du tackar ja till allt som verkar kul och lite till. Kvällen ser ut att bjuda på nyheter och en inbjudan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det släktträff, kalas eller fest som gäller. Förhoppningsvis är du piggare, men om du mot alla förmodan fortfarande känner dig hängig så kanske du ska hoppa festligheterna och satsa på en mysdag i soffan istället. Annars blir det en trevlig och social lördag.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag jobbar du mycket med ditt sätt att tänka kring dig själv, framtiden och på problem. Du vill försöka bli mer positiv och du vet att det kommer att kräva en del träning från din sida. Eftermiddagen och kvällen bjuder på mys med någon som du tycker mycket om.

Lejonet 23/7-22/8

Den här helgen bjuder på deckararbete. Du får höra fragment av en diskussion om ett ämne som är för intressant för att släppa helt. Du vet att du inte kan fråga rakt ut om det du hört eftersom det inte var ämnat för dina öron, men du kan inte låta bli att fiska lite efter mer information.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du verbal och det uppskattas kanske inte av dina vänner eller familj som är lite trötta. Du tycker det är roligt att diskutera, älta och analysera. Merkurius är stark i ditt tecken just nu och det lockar fram den här charmiga men lite väl tjattriga sidan av din personlighet.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en trötthet hos ditt tecken som kan ha att göra med de allt kortare dagarna. Du är inte lika känslig som Lejonet för det minskade ljuset, men just nu så känner du av det. Lördagen handlar om att vara utomhus så mycket som möjligt så att du kan ta vara på den ljusenergi som finns.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är en familjemedlem eller släkting i fokus. Det kan vara ett firande av en födelsedag eller bara en återförening efter en tid isär. Oavsett så blir dagen härlig och den får dig att slappna av och må bra. Under kvällen får du ett besked av något slag.

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om närheten till familjen. Det blir en dag då du gärna umgås med några få personer som står dig nära. Idag möter du en vän eller bekant som behöver din hjälp. Nu står du inför ett val att antingen göra hen glad och dig själv besviken eller tvärtom.

Stenbocken 22/12-19/1

Räkna med det oväntade den här lördagen. Det är så mycket roligt som händer idag och det mesta har med en spontan vän att göra. När hen är med så är livet alltid ett äventyr. Under dagen får du möjlighet att utmana din kreativa och konstnärliga sida. Kvällen blir rolig med sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du ett firande, en fest eller en återförening att se fram emot. Även om du är trött efter en lång vecka så är humöret på topp. Idag umgås du även en hel del med den lilla familjen. Du uppdaterar dig på deras vecka och berättar hur din har varit.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag slår Fullmånens krafter över ditt tecken med sin fulla styrka. Även om Fullmånen var i torsdags så har det tagit ett par dagar att bygga upp de krafter som nu kommer in i ditt tecken. Du får en känsla av andlighet och du kan börja med aktiviteter som stärker dig mentalt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons