Seriekaraktären du är mest lik – baserat på ditt stjärntecken

24 okt, 2024
AvEmma Castman
Seriekaraktären du är mest lik, enligt astrologin
Carrie från Sex and the City, Eve från Killing Eve eller kanske Dyanne från The Idol? Här listar vi din tv-tvilling – enligt astrologin!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärnteckenBrand logo
Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärntecken

Känner du stark sammankoppling till en specifik seriekaraktär? Även om personerna vi följer i våra favoritserier är fiktiva kan vi ofta känna igen oss och inspireras av deras handlingar och livsval. Vi låter oss influeras av allt från dejtingliv och karriärsval till stil och matlagning – och känner i emellanåt att vi är ett med karaktären.

Har du funderat på vilken seriekaraktär som är din tvillingsjäl? Faktum är att varje stjärntecken har en perfekt match – spana in din här!

Annons

Seriekaraktärer för varje stjärntecken

VÄDUREN 21/3-19/4

Lucia Greco från The White Lotus

Karaktär: Lucia Greco från The White Lotus

Lucias karismatiska, målmedvetna och strategiska personlighet ledde till att många blev offer för hennes charm. Som Vädur kan du känna släktskap med Lucia, då ni alltid är på jakt efter äventyr – långt bort från den bitvis gråa vardagen.

OXEN 20/4-20/5

Alicent Hightower från House of the Dragon
CAP/TFS

Karaktär: Alicent Hightower från House of the Dragon

Annons

Alicent Hightower är bilden av stabilitet och lojalitet i landet Westeros – vilket gör henne till en Oxe i ordets alla bemärkelser. Ni är båda envisa och ståndaktiga samtidigt som ni är väldigt måna om att vara självständiga.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Fleabag från Fleabag
Editorial use only. No merchandising or book covers. This is a publicly distributed handout. Access rights only, no license of copyright provided.

Karaktär: Fleabag från Fleabag

Snabbtänkt, intelligent, nyfiken och karismatisk – ja, det är både Tvillingarna och Fleabag. Ni söker er alltid till olika äventyr och är måna om att få intellektuell stimulans från era partners, annars kan det lika bra vara...

Annons

KRÄFTAN 21/6-22/7

Lexi Howard från Euphoria

Karaktär: Lexi Howard från Euphoria

Både Kräftan och Lexi har en diplomatisk inställning till livet och karaktäriseras av sin känslomässiga intelligens och intuition. Samtidigt är ni komplexa karaktärer, med ett tufft yttre skal och en inre mjukhet.

LEJONET 23/7-22/8

Dyanne från The Idol

Karaktär: Dyanne från The Idol

Annons

Det starka självförtroendet kännetecknar både Dyanne och Lejonet. Samtidigt är impulsiviteten ständigt närvarande, och rädslan för att ramla ner från piedestalen ni satt er på kan ibland försvåra vardagen.

JUNGFRUN 23/8-22/9

Amy Lau från Beef

Karaktär: Amy Lau från Beef

Jungfrun är utan tvekan det stjärntecken som arbetar hårdast och har den mest drivna personligheten – precis som Amy Lau. Ni delar också en otrolig beslutsamhet, både när det kommer till karriär och kärleksliv.

Annons

VÅGEN 23/9-22/10

Carrie Bradshaw från Sex and the City
TopFoto

Karaktär: Carrie Bradshaw från Sex and the City

Vågen är det mest socialt kunniga stjärntecknet av dem alla – och detsamma gäller Carrie. Genom att iaktta kroppsspråk och tonläge vet ni exakt hur ni ska förhålla er till er omgivning, vilket gör er extremt omtyckta. Därtill är ni både flirtiga och en aning naiva.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Eve Polastri från Killing Eve

Karaktär: Eve Polastri från Killing Eve

Annons

Nyfikenhet och oräddhet är två egenskaper som kännetecknar Skorpionen och Eve. Därtill är ni passionerade och kreativa varelser som ger allt i alla situationer. Att prestera är er motor och det som driver er framåt.

SKYTTEN 22/11-21/12

Shiv Roy från Succession

Karaktär: Shiv Roy från Succession

Varken Skytten eller Shiv är rädd för att ge sig ut på okänd mark – tvärtom, det är vad ni dras till. Självständighet är viktigt för er och ni är experter på att anpassa er efter de situationer ni hamnar i. Ibland kan ni dock framstå som arroganta, vilket inte alltid uppskattas av er omgivning.

Annons

STENBOCKEN 22/12-19/1

Sydney från The Bear

Karaktär: Sydney från The Bear

Pragmatisk, ambitiös och disciplinerad är adjektiv man skulle hitta på en arbetsbeskrivning för en kock, till exempel Sydney. Både Stenbocken och Sydney är kända för sin disciplin och hängivenhet. För er är ingenting omöjligt, bara man är beredd att göra jobbet.

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Portia från The White Lotus

Karaktär: Portia från The White Lotus

Annons

Både Vattumannen och Portia är lugna och avslappnade varelser med ett öga för stil. Ni är kreativa och dras till att testa nya trender, samtidigt som självständighet är otroligt viktigt för er båda.

FISKARNA 19/2-20/3

Yennefer från The Witcher

Karaktär: Yennefer från The Witcher

Fiskarnas fantasifulla natur är det som gjorde det möjligt för Yennefer att utöva och kontrollera sin något kaotiska tillvaro. Därtill är ni båda intuitiva tänkare som agerar med hjärnan framför hjärtat.

Foto: TT, Netflix

Annons