Varje stjärnteckens perfekta hårfärg

18 okt, 2024
AvEmma Castman
Street style bild från New York, två tjejer poserar
Går du i tankarna på att skifta hårfärg och testa något nytt? Blicka mot stjärnorna och låt astrologin guida dig i valet av kulör. Vi listar varje stjärnteckens ultimata hårfärg!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Din hårfärg är det som kompletterar dina ögon, din stil och din övergripande energi. Men hur hittar man egentligen rätt bland uppsjön av möjliga kulörer som finns där ute? Spana in guiden nedan, och ta reda på vilken hårfärg som passar ditt stjärntecken allra bäst!

Bästa hårfärgen för ditt stjärntecken

VÄDUREN 21/3-19/4

Hårfärg: Kopparrött

Väduren passar allra bäst i djärva, livfulla hårfärger som rött och koppar. Den typen av färg återspeglar nämligen tecknets passionerade och energiska natur – och förstärker helhetsintrycket på ett perfekt sätt.

OXEN 20/4-20/5

Hårfärg: Kastanjebrunt

För Oxen finns det egentligen bara en färg, och det är kastanjebrunt. Oxen är grundad och praktisk i sin person och föredrar därför det naturliga. Extra plus för att den bruna nyansen framhäver din pålitliga och jordnära personlighet.

Annons

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Hårfärg: Rosa eller isblont

Tvillingarna trivs bäst i lekfulla och dynamiska hårfärger, så som rosa och isblont. Det viktiga för Tvillingarna är dock att inte känna sig bundna till en viss typ av kulör – så kanske är det dags att investera i flertalet vackra peruker?

KRÄFTAN 21/6-22/7

Hårfärg: Silvergrått

Är det något tecken som ska satsa på att tidigt gå mot det gråa är det helt klart Kräftan. Tecknet dras till det mysiga och har en förmåga att sprida avslappnad energi omkring sig. Med en silvergrå nyans på håret framhävs moderskänslan, samtidigt som du utstrålar mystik.

LEJONET 23/7-22/8

Hårfärg: Blont

Lejonet trivs allra bäst som blondin, och nyansen ska helst dra åt det varma och guldiga hållet. Det är nämligen den hårfärg som bäst återspeglar tecknets naturliga karisma och önskan att sticka ut.

JUNGFRUN 23/8-22/9

Hårfärg: Naturligt

Som det jordtecken du är, kära Jungfru, trivs du bäst i en kulör som är enkel, elegant och lätt att underhålla. Valt faller därför på en naturlig nyans, oavsett om det är svart, honungsblont eller brunt.

Annons

VÅGEN 23/9-22/10

Hårfärg: Karamellbrunt

Vågen trivs allra bäst i en intensiv och lyxig färg, så som karamellbrunt eller djupt svart. Och även om du är mer än öppen för att hoppa på diverse trender kommer du alltid tillbaka till det beprövade – då vet du att du trivs som bäst.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Hårfärg: Burgundy

Skorpionen är zodiakens mest mystiska tecken, och med en djup vinröd nyans på håret lever du sannerligen upp till den bilden. Som ett djupt intuitivt och empatiskt vattentecken, har du inget emot att se lite kaxig ut heller.

SKYTTEN 22/11-21/12

Hårfärg: Kreativt färgat

Som det äventyrliga och frisinnade eldtecken du är, har du alltid varit känd för att våga. Skytten är inte fäst vid sin hårfärg eller frisyr, utan testar sig mer än gärna fram. Prova till exempel en livfull grön nyans som matchar din energi.

STENBOCKEN 22/12-19/1

Hårfärg: Klassiskt brunt

Praktiska och disciplinerade Stenbockar föredrar klassiska och tidlösa hårfärger som svart eller mörkbrunt framför trendiga eller superljusa nyanser. Glans är också viktigt för dig, kära Stenbock – så glöm inte att vårda håret väl.

Annons

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Hårfärg: Blått eller silver

Vattumannen är zodiakens mest unika och oberoende tecken, vilket gör att du gärna omfamnar okonventionella, läckra nyanser som blått och silver. Nyanserna fångar din kärlek till det originella samtidigt som det visar vilken cool person du är.

FISKARNA 19/2-20/3

Hårfärg: Isblont eller pastell

Fiskarna är ett drömskt och medkännande vattentecken som styrs av Neptunus – kreativitetens och drömmarnas planet. Du mår därför som bäst i konstnärliga, eteriska nyanser som lavendel, silver, isblont och pastellblått. Med andra ord färger som framhäver din mystiska och fantasifulla natur.

Artikelinspiration: Bustle

Foto: TT

Annons