Veckans horoskop: Så blir 21-27/10 för ditt stjärntecken vecka 43

18 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
När Venus är i Skytten så uppmuntras vi att fokusera på det viktiga i livet och se saker ur ett större perspektiv. Se hur det påverkar din vecka.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE gift guide #3: Adventskalendrar 2024Brand logo
ELLE gift guide #3: Adventskalendrar 2024

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med en massa idéer, men inte så mycket fokus som du skulle behöva för att förverkliga dina visioner. På tisdagen och onsdagen känner du dig sårbar och du gömmer dig bakom en glättig fasad. Under torsdagen återvänder din självkänsla och du börjar ta för dig mer i olika sammanhang. Fredagen blir en glad och social dag som innehåller nyheter om en investering. Under lördagen försöker du tänka praktiskt i en känslig situation. Söndagen handlar om att investera i dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med ovanligt mycket frihet att bestämma över din tid och vad du ska göra. Måndagen och tisdagen handlar om att kombinera praktiskt arbete med lite mer sociala bitar. På onsdagen är du ute så mycket du kan. Du njuter av höstkänslan och alla vackra färger, det får dig att leva upp. Torsdagen handlar om kreativitet medan fredagen fokuserar mer på rutiner och på att planera framåt. På lördagen ägnar du dig gärna åt en hobby medan söndagen handlar om familjen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med en hel del påverkan från Merkurius. Under måndagen och tisdagen är du pratglad och insäljande. Du får människor att må bra vilket gör att många söker ditt sällskap. Onsdagen har tävlingsinslag och innehåller en hel del prestige. På torsdagen kan skvaller orsaka konflikt på arbetet eller i umgängeskretsen. Här gäller det att skilja på sanning och förtal. Under fredagen vill du reda ut ett missförstånd. Lördagen handlar om att slappna av medan söndagen bjuder på fysiska utmaningar.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en livlig inledning på veckan så det gäller att du är utvilad om du ska hänga med i tempot. Om du arbetar så kan en chef blir särskilt krävande under tisdagen och onsdagen. På torsdagen säger du nej till en inbjudan eller ett evenemang eftersom du inte känner dig på topp. Fredagen handlar om att tänja på gränser men också om att våga tro på sin egen förmåga att lyckas. Lördagen blir en härlig höstdag där du gärna är utomhus medan söndagen mer fokuserar på hemmet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med att vara överallt på samma gång. Du har tusentals idéer och du lägger dig i vad andra gör vilket kan skapa irritation. Tisdagen och onsdagen blir lugnare dagar då det sociala samspelet fungerar bättre. På torsdagen kommer det in energi från ditt eget tecken vilket gör det till en riktig toppendag. Fredagen handlar om att satsa för att våga, det är också en dag som passar bra till shopping. Under helgen eskalerar en konflikt som har med pengar att göra.

Jungfrun 23/8-22/9

Måndagen handlar om kreativitet och att uttrycka sig väl. Under tisdagen umgås du mycket med en ny kollega eller bekant. Hen har gjort ett starkt intryck på dig. Onsdagen handlar om att våga lite mer och ta ut svängarna när det gäller jobbet eller din utbildning. På torsdagen hoppar du på ett erbjudande utan att fundera igenom det först. Fredag blir en härlig dag och inspirerande dag medan lördagen handlar om att bygga upp en vän eller släktings självförtroende. Söndagen kretsar kring en hobby.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns en massa nyfikenhet hos dig i början av veckan, särskilt under måndagen. Tisdagen och onsdagen är dagar där det sociala samspelet måste fungera, särskilt om du arbetar eller umgås i en större grupp. På torsdagen händer det saker som har med ekonomi och investeringar att göra. Fredagen handlar om att stå upp för något som du tror på medan lördagen blir funktionell och praktisk. Det är en dag då du inte vill bli överraskad. Under söndagen tittar du över din ekonomi.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med att hoppas mycket på ett resultat. På tisdagen eller onsdagen får du ett besked, men det kan bli annorlunda jämfört med dina förhoppningar. Tänk på att även om det inte blir så som du önskar från början så kan den här lösningen vara ännu bättre på sikt. Torsdagen handlar om eldenergi och att driva på ett projekt eller arbete medan fredagen fokuserar på de sociala bitarna. Under fredagen är mittpunkten för all uppmärksamhet. Helgen handlar om ett projekt i hemmet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med att vara på många olika platser. Antingen så har ditt flängande med jobbet att göra eller så är det ett privat åtagande. Under tisdagen och onsdagen är det känslorna som styr. Du kan vara väldigt sårbar för alla former av kritik de här dagarna. Torsdagen handlar om att peppa upp sig och ta nya tag medan fredagen bjuder på en present, en fin komplimang och en överraskning. Under helgen blommar din kreativitet ut i samband med ett privat projekt som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan inleds med att du är väldigt trött. Efter en intensiv helg har du svårt att fokusera på mer krävande uppgifter. Under tisdagen och onsdagen kan du plötsligt börja längta hem eller efter din närmaste familj lite beroende på din situation. Torsdagen handlar om nya vänner, en rolig erfarenhet och att våga vara lite obekväm. På fredagen är det full fart. Oavsett om du är ute med kompisar eller kör fredagsmys hemma så blir det en intensiv dag och kväll. Helgen blir fysiskt utmanande, men rolig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att vara utomhus så mycket du kan. Är vädret bra försöker du ta ledigt från jobbet. Tisdagen och onsdagen handlar om att planera framåt, men också om att prioritera träning och sig själv. Under torsdagen får du en kick från Lejonet som gör att du blir väldigt kaxig och utåtagerande. Fredagen handlar om vardagsglamour och hemmamys medan lördagen kan bjuda på en fest eller rolig aktivitet. Under söndagen ger en utflykt dig den inspiration som du behöver.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en vilja att lära dig mer under måndagen. Du har hört något som du helt enkelt inte kan släppa taget om. Tisdagen och onsdagen fokuserar mycket på familj eller djur medan torsdagen blir aktiv, stressig, krävande och lärorik. På fredagen säger du nej till en chef som kan vara väldigt manipulativ. Kvällen bjuder på nöjen och god mat. Lördagen handlar om en kulturell upplevelse medan söndagen fokuserar på kärleken, vännerna eller familjen. Det blir en mysig dag.

ELLE Trend #7 – Höstens trendigaste jackor och kapporBrand logo
ELLE Trend #7 – Höstens trendigaste jackor och kappor
Annons