Dagens horoskop fredag 11/10

10 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag tycker du det är roligt att umgås så du söker dig till grupper av människor. Det kan vara vänner, kollegor eller grannar som du gärna spontant börjar prata med. Vissa Vädurar kan till och med starta en lättsam konversation i matkön. Just din lättsamhet och din charm kan leda till nya, trevliga bekantskaper.

Oxen 20/4-20/5

Idag kommer du att möta många nya människor och det är både spännande och utmanande. Hur social och utåtriktad du än är så tenderar du att bli blyg när det är en större grupp där du inte känner någon. Du har svårt för att mingla och prata om ingenting. Det är något du får öva på idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som svarar ja utan att fundera på om du har tid eller ens lust till att göra det som du får som förslag. Det ligger i dig att det är enklare att vara positiv än att säga att du återkommer med besked. I övrigt en fartfylld och rolig dag där du gärna umgås med människor i olika åldrar.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Efter att ha hållit dig lite för dig själv så känner du dig mer öppen och social på fredagen. Du fikar gärna med vänner/kollegor eller umgås med familjen. På jobbet är det full fart så eftermiddagen handlar till stor del om att ta ned tempot så att du kan få en lugn start på helgen.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det högt tempo och du får axla ett ansvar som du tycker är lite för mycket. Som Lejon brukar du sällan klaga utan du försöker lösa problemen själv, även om det egentligen skulle vara bättre att be om hjälp. Kvällen bjuder på variation och roliga möten.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har du verkligen möjlighet att visa upp dig och det gör du genom att ta för dig i olika sammanhang. Vanligtvis brukar Jungfrun vara den som föredrar att agera bakom scenen snarare än på den, men inte idag. Du är säker på det du gör och du gillar den respons som du får.

Vågen 23/9-22/10

Du har många planer för den här fredagen och det blir både stressigt och roligt på samma gång. Dagtid ägnar du dig antingen åt studier eller arbete medan kvällen är vigd åt nöjen. Just nu tycker du att det är roligt att komma ut och träffa människor, särskilt personer som är främlingar eller som du inte känner så väl.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det full fart och du är ganska trött vilket gör att risken för fel blir större. Försök att plocka fram din mer noggranna sida. Du har en påverkan från Stenbocken som kan hjälpa dig att jobba lite mer metodiskt. Kvällen handlar om att vara mer öppen.

Skytten 22/11-21/12

Idag tenderar du att drömma dig bort. Du har svårt att behålla koncentrationen, särskilt under längre möten eller tråkigare uppgifter. Är du ledig försöker du inte boka in så mycket men om du jobbar kan du ha svårt att hantera stress. Kvällen blir mysig snarare än festlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om fredagsmys hemma med mat som du längtar efter, gott snack och kanske en bra bok eller serie att titta på. Stenbocken har ett stort ensamhetsbehov så du tar en timeout från alla, särskilt om du bor ensam. Har du familj kan du få korta ned din egentid lite.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir intensiv och bjuder på en hel del tankearbete. Här gäller det att du är pigg och utvilad och kan formulera dig på ett bra sätt. Kvällen bjuder på hemmamys. Efter en lång vecka vill du bara koppla av i tv soffan. En nyhet kan få dig att ändra planerna för nästa helg.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag känner du dig mer positiv och det gör att du ser med helt andra ögon på gårdagens konflikt. Du inser att du själv kan vara en bidragande orsak till att situationen blev som den blev. Du väljer att förlåta, både dig själv och de andra inblandade. I övrigt en härlig fredag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons