Dagens horoskop torsdag 17/10

16 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Läs dagens horoskop för alla stjärntecken för torsdag 17 oktober 2024 skrivet av ELLEs erfarna astrolog Felicia Stålkrantz-Baurén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Neneh Cherry & Mabel: Vem är mest envis?Brand logo
Neneh Cherry & Mabel: Vem är mest envis?

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om en kombination av Fullmåne och Supermåne. Nu när himlakroppen är så nära jorden så påverkar dess energier dig mer än det brukar göra. Starka känslor rörs upp till ytan och du kan få svårt att skilja på sanning och lögn. Ha tålamod med dig själv idag.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det Fullmåne i Vädurens tecken och det ger dig en extra knuff energimässigt. Du blir mer utåtagerande och initiativrik. Det finns ingen hejd på vilka roliga och annorlunda idéer som du kommer med. Den här dagen handlar också om ditt eget välbefinnande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Supermånens kraft rullar in som en tidsvåg över ditt tecken och får dig att omvärdera en del beslut som du fattat. I början av hösten lät du bekvämligheten i att veta vad du har gå över viljan till förändring. Idag gör du en tvärvändning, särskilt i frågor som rör din karriär.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är ett av de tecken som står närmast Månen och dess faser så det är inte underligt om du också påverkas starkt idag när det både är Supermåne och Fullmåne på samma gång. Du får en våg av energi från din härskarplanet samtidigt som du blir modigare än du brukar vara.

Lejonet 23/7-22/8

Den kraftiga Fullmånen kan få dina känslor att svalla idag. Du kan bli både passionerad, lättirriterad och överdrivet glad, allt på samma gång. Den här dagen handlar om att bejaka dig själv. Idag ställs du också mot ett tidigare beslut som du fattat. Det handlar om frågor som rör djur eller barn.

Jungfrun 23/8-22/9

För dig handlar dagens Fullmåne om att söka inom dig själv och förstå något som hänt som är högst personligt. Du kan ha svårt att konfrontera dina känslor eftersom du är så pragmatisk av naturen, men idag inser du värdet av att acceptera att vissa känslor kan du inte styra.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagens Supermåne tänder en eld inom dig och du kan nästan uppleva att du blir förälskad även om du inte vet i vad eller vem. De handlar mer om en allmänt berusande känsla som får dig att se världen med rosafärgade glasögon. Idag kan du vara aningen naiv.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag kan Fullmånen få dig att bli ännu mer impulsiv än vanligt. Du brukar lyssna på din magkänsla och följa din intuition men idag så är dina instinkter något dämpade och det ihop med din impulsivitet gör att du tenderar att fatta en del förhastade och ogenomtänkta beslut

Skytten 22/11-21/12

Idag kan Supermånen få dig att utmana dig själv och dina gränser. Det här är en dag då allt går enligt plan och du kan ta ut svängarna rejält. Om du deltar i någon form av tävling eller fysisk utmaning så kommer du att prestera på topp. Kvällen bjuder på en överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får kombinationen Supermåne och Fullmåne dig att bli en vinnare i alla sammanhang. Din panik över ditt test/tävling är borta och du presterar på topp. Du charmar alla personer du möter och som singel kan det till och med hända att du inleder en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Fullmånen får ett problem, projekt eller dilemma att vända från en negativ spiral till något väldigt positivt. Plötsligt känner du dig både starkare och mer fokuserad. Ditt självförtroende, som vacklat den senaste tiden, är på topp igen. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det Fullmåne i Vädurens tecken och det ger dig en extra kick av energi. Månen är din härskarplanet så du styrs mycket av dess faser och nu när den är så nära jorden som den kan vara så blir påverkan ännu starkare. För dig innebär det enbart positiva saker.

Annons