Så blir 28/10-3/11 för ditt horoskop

23 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
På fredagen lockar Nymånen i Skorpionens tecken fram passion, starka känslor och dramatik. Se hur det påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Visit #2 – Engla LöfBrand logo
ELLE Visit #2 – Engla Löf

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med att tänka mer i praktiska termer än kreativt. Tisdagen och onsdagen handlar om att hitta balans och om att våga vara dig själv i ett sammanhang där du kan sticka ut. På torsdagen kommer det in influenser som påverkar dig att vända blicken inåt och rannsaka dig själv i olika sammanhang. På fredagen är det Nymåne i Skorpionens tecken och det blir en bra nystart för alla former av relationer. Lördagen handlar om känslor medan söndagen blir rolig och social.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med att blicka framåt och försöka tänka positivt. Tisdagen och onsdagen handlar om att välja sina ord med omsorg och om att kunna läsa andra personer. Under torsdagen tar du en risk som kan visa sig bli lönsam på flera olika sätt. På fredagen lockar Nymånen dig till att vara mer ärlig än du brukar vara både mot din familj och dina chefer. Under lördagen får du möjligheten att umgås med dina vänner medan söndagen mer riktar in sig på fysisk aktivitet och hälsa. Du prioriterar dig själv.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en hel del envishet i ditt tecken i början av veckan. Istället för att vara flexibel och göra det du blir tillsagd att göra så försöker du hela tiden göra saker på ditt eget sätt. På tisdagen kan du tveka en hel del, särskilt när det kommer till större beslut. Onsdagen handlar om att kompromissa medan torsdagen blir en dag då känslor och passion styr dina handlingar. Under fredagen så försvarar en idé. Helgen handlar om att följa sitt hjärta, passion och viljan att förändras.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en vilja att göra saker på rätt sätt under måndagen. Det får hellre ta lång tid än att det blir fel. Tisdagen handlar om möten och om upplevelser medan onsdagen bjuder på ett problem men också på en lösning på samma problem. Under torsdagen tar du tag i mer kreativa projekt där din fantasi kan få blomma ut. Fredagen handlar om Nymånens och dess löfte om en andra chans. På lördagen låter du känslorna styra i en konflikt i hemmet. Söndagen bjuder på skratt och värme.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med en stark drivkraft som samtidigt bromsas upp av Jungfruns praktiska sätt att tänka. Tisdag och onsdag bjuder på harmoniska dagar där vänskap står i fokus. Under torsdagen känner du en primitiv kraft inom dig som får dig att leva ut både dina passioner och övriga känslor. Fredagen handlar om att ge dig själv möjligheten att starta om en relation som börjat fel. Lördagen blir rolig, utmanande och kreativ med söndagen snarare handlar om att utmana dina fördomar.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns inget du kan göra för att förhindra att en konflikt eskalerar under måndagen. På tisdagen kommer Månen in i Vågens tecken och det ger dig förutsättningarna för att skapa mer harmoni i din vardagsmiljö. Onsdagen och torsdagen blir roliga och stressiga dagar där du hela tiden får testa gränserna både för ditt tålamod och din stressnivå. Under fredagen tar du ett impulsivt beslut. Lördagen handlar om att motivera dig själv medan söndagen bjuder på ett roligt äventyr.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen resonerar du dig igenom de problem som du stöter på. Tisdagen handlar om att vara diplomatisk och att hitta nya infallsvinklar. Onsdagen kretsar kring ekonomi och en investering medan torsdagen handlar om att vara passionerad och insiktsfull. En dag då du möter många spännande människor. Under fredagen kan Nymånen få dig att agera lite utanför din vanliga box. Lördagen blir en riktig uppenbarelse medan söndagen blir spännande och annorlunda.

Skorpionen 23/10-21/11

Du går in i veckan med en inställning att du vill lösa problem. Under tisdagen och onsdagen blir du lite tvivlande och du har svårt att fatta beslut. Torsdagen bjuder på kärlek och passion. På fredagen är det Nymåne i ditt eget tecken vilket skapar spänning och drama. Lördagen handlar om relationer och om att lita på varandra medan söndagen blir den mest lättsamma och roliga dagen den här veckan. Du tar du ut svängarna rejält. En hemlighet avslöjas och den gör dig både glad och förvånad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en drivkraft i ditt horoskop den här måndagen som får dig att agera väldigt effektivt i en känslig fråga. Tisdagen handlar om förtroenden och onsdagen blir lättsam. På torsdagen har du svårt att samarbeta medan fredagen bjuder på starka känslor, passion och en vilja att prestera. Det blir en spännande dag och en rolig kväll. På lördagen är du trött men håller ändå igång. Söndagen blir social och intensiv. Det är en dag som kräver att du är utvilad och alert. Slarva inte med sömnen den här veckan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med att övervinna en rädsla. Det kan vara oro att tala inför många människor, nervositet i ett nytt sammanhang eller obehag att jobba med uppgifter som är nya. Tisdagen och onsdagen handlar om att ge och ta. På torsdagen testar du ett nytt, spännande socialt sammanhang. Fredagens Nymåne får dig att tveka över ett beslut som du fattat. Lördagen bjuder på fest och värme medan söndagen mer inriktar sig på aktiviteter utomhus, gärna tillsammans med barn eller djur.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att fatta ett beslut bara för att ändra på det under tisdagen. Vanligtvis brukar du inte vara så här velig, men ett inflytande från Vågen tar fram oron inom dig. Onsdagen bjuder på ett positivt besked av något slag. Torsdagen handlar om ett intresse som du brinner för medan fredagen mer riktar in sig på dina känslor och framtidsdrömmar. Lördagen bjuder på god mat och variation medan söndagen kretsar kring ett gemensamt projekt som ni har i familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med en massa bollar i luften samtidigt. Som tur är finns det jord i ditt tecken som stabiliserar dig den här dagen. Tisdagen och onsdagen handlar om brutna löften och om empati. Torsdagen bjuder på en härlig och passionerad upplevelse. Under fredagen säger du ifrån. Nymånen ger dig drivet, passionen och viljan att stå upp för dina åsikter. Lördagen handlar om god mat, vänskap och om att lita på varandra. Under söndagen tar du ett viktigt steg i rätt riktning när det gäller ett ekonomiskt beslut.

Min rutin #31 – Miriam BryantBrand logo
Min rutin #31 – Miriam Bryant
Annons