Månadens horoskop november 2024 – så blir dina kommande veckor

22 okt, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
sju tjejer tar selfie på fashion week med solglasögon
Spotlight/Launchmetrics
November är en månad full av starka energier och känslomässiga förändringar för alla stjärntecken. Med både en Nymåne och Fullmåne som påverkar våra liv, kommer många att uppleva intensiva perioder av självreflektion, passion och personligt växande. Det är en tid för stora beslut, men också för att hitta stabilitet och balans mellan hjärta och hjärna. ELLE ger dig månadens horoskop för november 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Visit #2 – Engla LöfBrand logo
ELLE Visit #2 – Engla Löf

Skorpionen 23/10–21/11

November inleds med en Nymåne i ditt tecken, det skapar en känslomässig storm. Du sveps med av din egen passion, följer ditt hjärta och kommer att ta många impulsiva och känslomässiga beslut. Du kan verka irrationell, men fungerar bäst när du agerar på magkänsla, inte logik. Du kommer att briljera både på jobbet och privat. Det finns en nästan magisk aura omkring dig som inte lämnar någon oberörd. Njut av november, en av årets bästa månader.

Väduren 21/3–19/4

Vanligtvis brukar Väduren kasta sig över förändringar, men just nu är det så mycket som pågår inom dig att du har svårt att ta till dig yttre påverkan. I mitten av perioden är det Fullmåne i Oxens tecken och det ger dig den stabilitet du söker. Under stora delar av november känner du dig lite stressad, kom ihåg att varva ner och prioritera egentid.

Annons

Oxen 20/4–20/5

I början av november vänder du blicken inåt. Du känner ett behov av att utvecklas, inte bara på jobbet utan även som människa. Det blir en tid av sökande och frågeställningar om vad som är viktigt för dig. Den 15:e är det Fullmåne i ditt tecken, det blir inledningen på en varm, stabil och härlig tid. November handlar om att hitta nya rutiner som fungerar för dig. Perioden kan avslutas med en resa.

Tvillingarna 21/5–20/6

November inleds tankfullt och stillsamt. Trots att det är högt tempo i din vardag, både privat och på jobbet så försöker du bibehålla lugnet inom dig. Under mitten av perioden får du plötsligt nog av något i ditt liv. Du säger stopp och sätter ned foten på ett sätt som du aldrig gjort förut. Din nya pondus väcker både förvåning och respekt hos din omgivning, Du är inte en person som går att köra med längre.

Kräftan 21/6–22/7

Redan den 1:a november är det Fullmåne i ­Skorpionens tecken vilket förstärker passionen inom dig. Du känner ett starkare driv att göra saker på ditt sätt och sätter dig på tvären om du inte får som du vill. De här tendenserna blir ännu tydligare när Oxens påverkan tar över. November blir även inledningen på en social och glad period som kulminerar i slutet av månaden.

Annons

Lejonet 23/7–22/8

I november finns det mycket ambition och passion i ditt tecken, särskilt de inledande två veckorna. Du satsar allt på att visa vad du kan, på att ta initiativ samt att vara en ledare och ett föredöme. I mitten av perioden börjar du att fokusera mer på din familj och vänner. Det är viktigt för dig att trotsa mörkret genom att ordna fester, middagar och roliga aktiviteter.

Jungfrun 23/8–22/9

Du är fortfarande inne i en period där större visioner lockar. Du dagdrömmer mer än du brukar och har svårt att fokusera på vardagen eftersom du planerar för större utmaningar längre fram. Efter den 15:e tar Fullmånen över och du blir mer praktisk och strukturerad. Det är en bra period arbetsmässigt, men du har inte så mycket energi kvar på kvällar och helger. Försök varva jobb med sociala aktiviteter.

Vågen 23/9–22/10

November inleds med starka energier från Skorpionen, det ger dig driv och passion men får också ditt humör att svänga en del. Du har svårt att tänka rationellt eftersom det är känslorna som styr. En sämre tid för ekonomiska och karriärmässiga beslut. Den 15:e är det Fullmåne som ger mer jordade energier till ditt horoskop. Du börjar tänka mer logiskt och långsiktigt. Slutet på perioden blir rolig, stressig, intensiv och social.

Annons

Skytten 22/11–21/12

Skytten har aldrig varit någon vän av november och den inledande Nymånen förstärker den känslan. Du vill vara var som helst utom där du är just nu. Det är en rastlöshet du bruka känna under vintern, men i år är den mer påtaglig. Fundera ett varv extra så att du inte fattar alltför impulsiva beslut. Efter den 15:e dämpas behovet av en omedelbar förändring.

Stenbocken 22/12–19/1

Det blir en intensiv inledning på månaden där arbetet eller studierna tar upp största delen. Efter Fullmånen den 15:e blir du mycket mer familjär och är du långt ifrån dina nära kan du känna av lite hemlängtan. Mycket den här tiden kretsar kring det som känns hemtamt och bekant. Slutet av perioden bjuder på en kär återförening.

Vattumannen 20/1–18/2

Det blir en lugn inledning på november i kontrast till den intensiva hösten. Du går in i en period då du prioriterar familj och hem. Mycket handlar om att hitta nya rutiner och få till vardagen. Den här månaden bjuder på en eller flera kortare resor. Att besöka nya platser kan vara en del av ditt jobb eller ditt sätt att hitta inspiration.

Fiskarna 19/2–20/3

November handlar om att hitta rätt. I början av perioden är det mycket fokus på jaget och dina önskemål. Nymånen driver på din vilja att utvecklas personligen och får dig att göra val baserat på vad som är bäst för dig. Med Fullmånen den 15:e blir familjens behov tydligare och du åsidosätter dina egna önskningar för stunden. Här gäller det att hitta en sund balans mellan familjens bästa och vad du vill.

I veckans POV: Love is blind US, k*k-talet och Met-galan Brand logo
I veckans POV: Love is blind US, k*k-talet och Met-galan
Annons