2 Oct 2024Marsipangodis med pistage och rosenvattenSmå, utsökta marsipangodisar med pistage och rosenvatten är en elegant liten pralin att duka fram till en slät kopp espresso.
6 Nov 2024Blåbärssnaps med honung och vaniljDen här blåbärssnapsen har en rund, mild ton av honung och vanilj. Perfekt för den som tycker vanlig snaps är för stark.
18 Sept 2024Saftigt och fruktigt nötbrödBaka ett saftigt och fruktigt nötbröd – som inte behöver jäsa. Passar bra både till frukost eller med en bit ädelost.
18 Sept 2024Kanelbullar med pepparkakssmakSaftiga kanelbullar är alltid gott och passar alla tillfällen! Vi smaksätter vi med pepparkaka för en juligare variant – WOW!
17 Sept 2024Sockerdoppade lusseknutarLusseknutarna blir riktigt saftiga med mandelmassa i fyllningen. Doppa i socker och bjud på adventsfikat. Oemotståndliga!
17 Sept 2024Så kokar du knäck i mikron – färdigt på 25 minuterPå ynka 25 minuter kan du ha knäcken färdig, allt du behöver är en mikro! Låt stelna i kylen och ställ fram på julbordet.
18 Nov 2024Citrontiramisu – med limoncello och lemoncurdI vår citrontiramisu har den klassiska desserten fått sig en syrlig twist. Limoncello och lemoncurd får ersätta kaffe och amaretto.
18 Nov 2024Côte de boeuf med caesarsalladEn bra fest kräver sin huvudrätt, så passa på att slå på stort – bjud på vällagad côte de boeuf med en krispig caesarsallad till.
18 Nov 2024Halstrad tonfisk med yuzu-majo och rödbetaVi serverar den halstrade tonfisken med yuzu-majo och rödbeta på friterad rispapper. En imponerande god och visuellt vacker rätt!
18 Nov 2024Kammusslor med pepparrotsgrädde och persiljeoljaFörhöj kammusslornas delikata smak med pepparrotsgrädde, persiljeolja och syrliga äppeltärningar. Gärna med ett glas vitt till!