mat och vin
Forskare: Därför får du alltid plats med efterrätt
Får du alltid plats med lite efterrätt?
mat och vin
Nu släpps Tyrkisk Peber MEGAHOT – perfekt för alla lakritsälskare!
Så salt att det bränner...
Annons
mat och vin
8 olika varianter av varm choklad – från vegan till unicorn
Vad sägs om enhörningschoklad?!
mat och vin
Årets roligaste mattrend är här – crossushin
Croissant + Sushi, är det verkligen lika med sant?
mat och vin
9 enkla och fina nyårsdetaljer – som du kan fixa i sista minuten
Ute i sista minuten? Kika hit.
Annons
mat och vin
Chokladrutor med lakritskola, flingsalt och pistagenötter
Sugen på en extra smaskig dessert?
Annons
mat och vin
Veganska rosa macarons – med bara naturliga ingredienser
Det är något visst med rosa bakverk!
Annons
mat och vin
Alla deltagare i Dessertmästarna 2017
I Dessertmästarna 2017 tävlar åtta bakglada sockerbagare om titeln Årets Dessertmästare.
mat och vin
ELLE mat & vin nr 6 i butik nu!
I årets stora sensommarnummer hittar du massor av festmat och vardagslyx. Läs mer om innehållet här!
Annons
decoration
Vattenmelonpizzan är sommarens godaste dessert
Pimpa din fruktsallad i sommar och bjud dina vänner på det bästa av två världar: vattenmelonpizza!
mat och vin
Sommarens godaste snack: Vattenmelonpizzan
Pimpa din fruktsallad i sommar och bjud dina vänner på det bästa av två världar: vattenmelonpizza!
mat och vin
Nya ögongodiset på Instagram: Munkar fyllda med glass
Glöm cronuts och regnbågsbagels, den senaste trenden på sociala medier är dessa glassdonuts.
Annons
Annons