mat och vin
Vegetarisk gulasch med Quorn
Gulasch är en ungersk maträtt som både kan serveras som gryta och soppa, gärna tillsammans med en klick gräddfil eller yoghurt och ett gott bröd. Ofta tillagas gulasch med lammkött, oxkött eller fläsk, men här har vi istället valt Quorn.
mat och vin
Dagen efter-pannkakor med ricotta och bacon
Fyll på energin med våra amerikanska pannkakor!
Annons
decoration
Perfekta nyårsdesserten – med champagne och bladguld
Har du fått i uppdrag att ordna en dessert till nyårsafton?Då måste du prova det här receptet!
mat och vin
Så gör du nyttiga grönkålschips
Grönkålschips är inte bara gott och nyttigt, det är väldigt enkelt att göra också. Förutom som snacks är det ett gott tillbehör till olika maträtter. Gör en stor laddning när du ändå håller på, vi lovar att de kommer gå åt!
Annons
Annons
mat och vin
2 nya juldesserter under 30 minuter
Söker du något nytt som avslutning på julbordet? Testa dessa godingar – tar högst en halvtimme att göra.
mat och vin
Chiapudding med kaffe och choklad
Behöver du lite extra energi? Testa då att göra den här chiapuddingen med kaffe och choklad. Perfekt till frukost, mellanmål eller varför inte dessert!
Annons
mat och vin
Här är pepparkakorna du kan äta med gott samvete – och de du bör se upp med
Förbereder du också årets pepparkaksfrossa? Här är några sorter du kan köpa med gott samvete – och några du bör se upp med.
mat och vin
Fläskfilé med rosmarin, pinjenötter och oliver
Fläskfilé är ett populärt kött i svenska hem.
mat och vin
Oxfilé med jordärtskockspuré, portvinsreduktion och rödlöksmarmelad
Oxfilé är en riktig klassiker som alltid går hem!
Annons
Annons
Annons