mat och vin
2 nya juldesserter under 30 minuter
Söker du något nytt som avslutning på julbordet? Testa dessa godingar – tar högst en halvtimme att göra.
Annons
mat och vin
Chiapudding med kaffe och choklad
Behöver du lite extra energi? Testa då att göra den här chiapuddingen med kaffe och choklad. Perfekt till frukost, mellanmål eller varför inte dessert!
mat och vin
Här är pepparkakorna du kan äta med gott samvete – och de du bör se upp med
Förbereder du också årets pepparkaksfrossa? Här är några sorter du kan köpa med gott samvete – och några du bör se upp med.
Annons
mat och vin
Fläskfilé med rosmarin, pinjenötter och oliver
Fläskfilé är ett populärt kött i svenska hem.
mat och vin
Oxfilé med jordärtskockspuré, portvinsreduktion och rödlöksmarmelad
Oxfilé är en riktig klassiker som alltid går hem!
Annons
Annons
Annons
mat och vin
Chiapudding med blåbär och banan
Chiapudding är ett enkelt och smarrigt sätt att få i sig nyttigheter. Inte bara chiafrön är bra i denna chiapudding, även blåbär och banan gör detta recept till en smaskig och hälsosamt mellanmål. Enjoy!
Annons
mat och vin
Grönkålssallad med bulgur och tahini
En matig grönkålssallad med bulgur funkar till allt från fisk och kyckling till tofu. En dressing med tahini och avokado blir pricken över i. Receptet är framtaget av Karin Högberg från Mollösund som vann Stora Matbloggpriset 2015 med sin matblogg Trattoria.
mat och vin
Potatis- och purjolökssoppa med saffran
En enkel potatis- och purjolökssoppa får en extra dimension av en gnutta saffran. Ät den med ett gott bröd eller servera den som förrätt på festmiddagen. Receptet är framtaget av Karin Högberg från Mollösund som vann Stora Matbloggpriset 2015 med sin matblogg Trattoria.
Annons