mat och vin
Frasigt surdegsbröd med krämigt inre
Gott till både frukost och som tillbehör till middagen.
Annons
mat och vin
Enkelt och nyttigt fröknäcke
Fröknäcke utan gluten är både nyttigt och gott. Dubbla satsen för två plåtar så räcker de längre.
Annons
Annons
mat och vin
Krämig västerbottenssoppa med örtbaguette
Fyllig, salt och god soppa, perfekt till kräftor.
mat och vin
Kalljästa dinkelbullar
Gör degen på kvällen och låt bullarna jäsa över natten, så kan du servera nybakade bullar till frukost!
mat och vin
Focaccia med rosmarin och svarta oliver
Focaccia är ett perfekt buffé- och plockbröd eftersom det inte behövs smör eller annat pålägg.
mat och vin
Brödpinnar
Om du ändå bakar ett enkelt vitt bröd är det lätt att baka ut lite av degen till smala pinnar.
Annons
Annons
mat och vin
Latbröd
En variant på en tidig uppfinning, latmansbröd, av Anna Bergenström. Enklare kan det knappast bli!
Annons
Annons