mat och vin
Sparris med wasabipotatismos
Gör potatismos efter ditt favoritrecept, men tillsätt lite wasabi mot slutet.
mat och vin
Grillad lax med ingefärssallad
Lax och sushi-ingefära är en fantastisk kombination. Servera gärna med ångkokt ris till.
mat och vin
Chevréfyllda tomater
Lite pyssligt, men väl värt besväret. En munsbit som försvinner i ett nafs.
Annons
Annons
mat och vin
Grillade kycklinglår med jalapeño-aoili
Kycklinglårfilé är tacksamt att grilla, den tål tuffare tag än kycklingbröst och blir dessutom saftigare.
Annons
mat och vin
Grillade kokosräkor
Fisk och skaldjur behöver inte marinera lika länge som kött, här kan det räcka med någon timme.
Annons
Annons
mat och vin
Grillade räkor med lime- och chilidressing
Enklaste förrättsplocket medan gästerna väntar på maten. Välj gärna kungsräkor.
mat och vin
Grillade marinerade grönsaker
Det här är gott som en liten förrätt tillsammans med grillat bondbröd, eller som tillbehör till det mesta.
Annons
mat och vin
Myntaglass med portvinsmarinerade körsbär
Lägg körsbär i marinaden och låt marinera minst ett par timmar. Dekorera eventuellt med ätbara blommor.
Annons